• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • plast - produkter för industri

Resultat för

Plast - produkter för industri - Import och export

 1. IMOLDING DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  iMed erbjuder ett smart sortiment av tekniska precisionskomponenter och komponentserier av plast i små, medelstora och stora partier för flera viktiga branscher. Som systemleverantör har iMed över tio års erfarenhet. Och det inom flera olika sektorer. Det är inte bara användningen av den senaste tekniken som har gett iMed en så nöjd och lojal kundgrupp med stort förtroende för produkternas kvalitet. Våra kompetenta medarbetare följer produkterna från utvecklingsplan till serietillverkning. Hos iMed satsar vi på personalen genom internrekryteringar, utbildningar och intensivkurser. Därmed kan våra kunder vara säkra på att mötas av experter med det slags professionalitet som de förväntar sig.

 2. AGOFORM GMBH AUGUST OTTENSMEYER

  Tyskland

  Med största kompetens inom plastmaterial, 90 års erfarenhet och kontinuerlig utveckling har AGOFORM etablerat sig som en kraftfull partner i möbelindustrin på den internationella marknaden. Med målet att erbjuda kunderna den optimala lösningen för olika och individuella användningsområden utvecklar AGOFORM utmärkta produkter, som gör tillvaron bekvämare – från otaliga insatssystem för diverse användningsområden till antihalkmattor. För företag inom trafikteknik erbjuder AGOFORM lösningar för husvagnar, nyttofordon samt byggnads- och lantbruksmaskiner. Vårt stora sortiment av produkter och erfarenhet avrundas med områdena trädgårds- och landskapsarkitektur, transportback (euroback), el- och medicinteknik samt logistik, reklam och dekoration. Alltid med högsta kvalitetskrav, alltid med hållbarhet i fokus och kontinuerligt framtidstänk.

 3. LINDNER SPRÜHSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vi erbjuder: polyetenflaskor, PET-flaskor, polypropenburkar, sprayflaskor, sprutmunstycken, spraypumpar, dispenserpumpar, skruvlock, dunkar / tillverkning / tryck / utformning / etikettering.

 4. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

  Tyskland

  Etimex erbjuder förpackningslösningar av hög kvalitet för livsmedel, djurfoder, barnmat, halvfabrikat, läkemedelsindustri och tekniska artiklar. Vårt motiverade och erfarna team uppfyller era högt ställda krav på förpackningslösningar av plastfilm och plastbehållare med enastående flexibilitet och effektivitet. Vi använder ledande teknik för produktionssteg som extrudering, varmformning, formsprutning, barriärsprutformning, IML (In Mould Labeling). Vi finns med dig hela vägen från den första idén, till designutveckling, prototyptillverkning (3D), pilotverktygs- och verktygstillverkning och vidare till produktion och leverans. Produktförpackningar på högsta nivå. Sedan mer än 65 år har vi tillverkat plastförpackningar som skyddar och framhäver dina kvalitetsprodukter på bästa sätt. ETIMEX tillverkar: MENYFICKOR, VÄRMEFORMAD FILM, FLEXIBEL FILM, FILM FÖR LÄKEMEDELSINDUSTRIN, FORMPRESSADE KOPPAR, TÄTNINGSFILM.

 5. BIEGLO GMBH

  Tyskland

  BIEGLO är en distributör för högpresterande plastmaterial, med säte i Hamburg. Vi är exklusiv distributör av polyetereterketon (PEEK) CoPEEK från Panjin Zhongrun och säljer även polyimid (PI) Meldin® från Saint Gobain samt (TPI)AURUM® från Mitsui Chemicals. I vårt sortiment finns även polybensimidazol (PBI), polyamidimid (PAI) och polyeterimid (PEI). Dessutom återvinner vi material. Vi köper gärna rent och sorterat PEEK-avfall. Internationalitet är viktigt för BIEGLO. Många av våra kunder hittar vi utomlands och vi kan använda vårt internationella nätverk av leverantörer för att kunna leverera de efterfrågade produkterna. Dessutom har BIEGLO webbutikerna PEEK-shop.de, PI-shop.de, PAI-shop.de, PBI-shop.de och PEI-shop.de. Vårt CoPEEK kommer från Panjin Zhongrun i Kina. Vi kan även erbjuda granulat och pulver med olika viskositet. Vi har även halvfabrikat av PEEK såsom skivor, rör, stänger, filament och filmer i vårt sortiment. Meldin ®s PI kommer från Saint Gobain och tillverkas i USA. Vi kan leverera Meldin ®-halvfabrikat i form av skivor och stänger samt formsprutade delar. AURUM ® termoplastisk polyamid från Mitsui Chemicals av Japan är termoplasten med den högsta Tg på 245°C. Vi erbjuder PBI- och PBI PEEK-material från Celazole®. Produkterna i Celazole® T-serien är PBI-material som utvecklats för formsprutning och extrudering.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BRAUN GMBH FOLIEN-PRÄGETECHNIK

  Tyskland

  Människor som brinner för samarbete. Så vill våra medarbetare vara gentemot kunderna i alla affärsområden. Detta tankesätt överensstämmer med Braun-koncernens filosofi. Vi är ett medelstort familjeföretag som vill ha ett öppet, vänligt och engagerat arbetsklimat. Vårt mål är att vara ett klassiskt gott exempel för den mogna företagskulturen i det kreativa och företagsamma förbundslandet Baden-Württemberg. I våra externa engagemang tänker vi globalt och handlar lokalt: Oavsett om det gäller att stödja sociala institutioner eller idrott. Kvalitet och effektivitet är Braun-koncernens ledord. Med vår erfarenhet och tekniska kompetens hjälper vi till att få ut din produkt på marknaden. Rutinerat, snabbt och med hög tillförlitlighet. Vi älskar utmaningar. Online-data vid inköp och försäljning bidrar i stor utsträckning till att vi alltid är uppdaterade när vi hjälper våra kunder.

 2. HEXPOL TPE GMBH

  Tyskland

  HEXPOL TPE är en globalt verksam koncern på området polymersammansättningar som har specialiserat sig på termoplastiska elastomerer (TPE). Våra produkter erbjuder värde, funktion och soft-touch-styrning för ett växande antal tillämpningar inom konsumentvaruindustrin, medicinbranschen, förpackningsindustrin, bilindustrin, elektronikindustrin och byggbranschen. HEXPOL TPE GmbH: s tyska säte uppstod ur Müller Kunststoffe GmbH. Vi har som mål att vara ett okomplicerat företag som är lätt att samarbeta med. Denna inställning är vad som driver oss framåt varje dag och är anledningen till att vi investerar löpande i vårt säte, våra team och vår teknik. På så sätt kan vi säkerställa att våra kunder, förutom snabb support, teknisk och praktisk kompetens, även får tillförlitliga, lämpliga och kostnadseffektiva TPE-sammansättningar.

 3. MATOSPLÁS INDUSTRIA DE PLASTICOS S.A.

  Portugal

  MatosPlás S.A. ligger i Protugal och är specialiserat på termoplastisk formsprutning. Vi har över fyrtio års erfarenhet och kan garantera de bästa produkterna till våra kunder. Vi utvecklar, designar och anpassar oss till våra kunders behov. Vår lokal är försedd med ett dynamiskt team som är rikt på erfarenhet och kunskap inom innovation av verktyg för 3D-projekt. Vi sköter hela produktionsprocessen från början till slut. Från produktutveckling, formsprutningskonception, produktion, sammansättning och paketering till frakt. Vi garanterar att produkterna levereras till kunden i enighet med deras specifikationer. Alla projekt sköts inom våra företag i Matos Group. Produktionskapaciteten sträcker sig från 55T till 400T med tretton sprutmaskiner, som gör att vi kan tillfredsställa alla kundens behov. All produktion undergår en strikt kvalitetskontroll (metrologi), så att vi kan garantera den höga kvaliteten. Dessutom erbjuder vi en rad tjänster till våra klienter, som: tampotryck, ultrasonisk svetsning, lasertryck, digital foliering, serigrafi, frostning av plast, sammansättning, paketering med mera. Tveka inte att besöka vår hemsida eller kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor.

 4. K&B KUNSTSTOFFDREHEREI GMBH

  Tyskland

  Vare sig det handlar om mallar, skisser eller ritningsdelar. Tillsammans med er förverkligar vi så gott som alla typer av svarvade komponenter. Vår moderna maskinpark gör att vi löpande kan färdigtillverka komplicerade svarvade komponenter. Att skapa tvärgående hål, räfflor och gängor, samt att utföra fräsarbeten hör till vår vardag, liksom att hitta lösningar med avseende på konstruktion och material för era svarvade komponenter. Våra plastsvarvdelar används bland annat inom gas-, armatur- och elindustri, inom maskinteknik och inom mät-, regler- och medicinteknik. Tack vare våra branschexperters mångåriga erfarenhet inom plastsvarvning är vi väl förtrogna med såväl kvalitetsstandarden som de motsvarande tillverkningsteknikerna. Nästa alla typer av plast bearbetas i vår anläggning. Även om plasten som används i plastsvarvdelarna har tillsatser såsom glasfiber-, eller kolfiberförstärkning kan den bearbetas i vår anläggning

 5. IBK-FIBERTEC GMBH

  Tyskland

  IBK-Fibertec utvecklar, beräknar och tillverkar komponenter av komposit som är särskilt avsedda att klara stora belastningar. Bland tillverkningsmetoderna finns bland annat infusionsteknik, handlaminering och lindning. Våra produkter: antennmaster, antenncylindrar, plastprodukter för industrin, slingrör av glasfiberarmerad plast. Med våra produkter, tjänster och kvaliteter har vi blivit ledande på marknaden internationellt för antenncylindrar och radiomaster av glasfiberarmerad plast.

 1. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

  JEDI Kunststofftechnik GmbH hör till de ledande internationella tillverkarna av mjuka PVC-rullar, plattor och mattmaterial, samt draperier i olika utföranden. JEDI Kunststofftechnik GmbHs framgångsrecept är ett genomgående intresse för kundorientering – något som genomsyrar företagets strategiska arbete, produktutveckling, tillverkning och det omfattande serviceutbudet. Var och en av våra kunder vill ha sina specifika produkter och önskemål uppfyllda effektivt och enligt tidsplaneringen. För oss är realiseringen av dessa önskemål grundstenen i varje arbetsprocess. Med detta i åtanke jobbar vi ständigt för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt med varje enskilt uppdrag.

 2. MAR-MAT SP. Z O.O.

  Polen

  Mar-Mat Sp. z o.o. grundades 2004 och är specialiserade inom sprutformning av plast. Med åratal av erfarenhet kan vi framgångsrikt tillhandahålla sprutformningstjänster som en underleverantör till stora företag inom fordon, hushåll, kosmetika och emballage världen över. VÅRA TJÄNSTER: Sprutformning med två komponenter, tillverkning av formar och prover. Egna produkter: matskålar för hundar och katter, bäddar och kattsandlådor. MASKINVERKSTAD: Vår verkstad innefattar 24 robotutrustade sprutformningsmaskiner (40 t till 900 t), inklusive tvåkomponentsmaskiner för sprutformning. TILLVERKNINGSSERVICE: Vi erbjuder tillverkning av plastprodukter genom sprutformning, samt sammansättningstjänster. Vi kan också tillverka formar vid förfrågan, tillsammans med prover. Dessutom har vi utrustning för spatial mätning av komplexa komponenter. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 1. BALKAN PLASTICS COMPANY DOO

  Serbien

  UG-OIL-PLAST är en av de största tillverkarna av solida polykarbonatskivor, twinwall/multiwallskivor av ploykarbonat, sammansättningsprofiler, korrugerat ploypropylen (twinwall/multiwall) och paket av korrugerat polypropylen. Våra produkter används främst för att bygga skiktade underlag och platta ytor. De kan även användas inom glasindustrin. Vi är utrustade med totalt fjorton extruderingslinjer och har bildat stabila samarbeten med 220 distributörer i sju länder genom åren. Polykarbonat har fördelen att vara mycket stöttåligt och att bidra med effektivare isolering än glas. Det skyddar dessutom mot UV-strålning. Det är tåligt, väger lätt, enkelt att installera och återvinningsbart. Våra solida polykarbonatskivor har femton års garanti, och multiwallskivorna har tio års garanti. De finns tillgängliga i många olika färger. Vi erbjuder kvalitetsmaterial till konkurrenskraftiga priser och kan leverera våra produkter med kort framförhållning (vanligtvis tre till fyra arbetsdagar).

 2. ECOSERVICE-PLUS

  Ryssland

  LLC Ecoservice-Plus är en rysk tillverkare av offentliga toaletter och campingtoaletter, flyttbara toaletter och toaletthytter, flyttbara duschkabiner och fristående modulbadrum under märket Ecomarka. Sedan 2000 har Ecoservice-Plus tillverkat över 150 000 toaletthytter i klasserna "Ekonomi+", "Ekonomi EU-standard", "Eurostandard" och "Lyx", med en livslängd på över tio år. Företaget tillhandahåller underhåll av kemiska toaletter och hyr ut toaletthytter, och tillverkar en certifierad “Ecola”-luktborttagare för flyttbara toaletter. 2019 lanserade företaget tillverkningen av flyttbara kemiska toaletter och moduler, som kan tillverkas utefter kundens specifika önskemål och med dennes logga på dörren eller på en sidopanel. Tillverkaren tillhandahåller finansiell och juridisk support, samt support inom marknadsföring och rådgivning, till sina kunder. Plastprodukter av Ecoservice-Plus är välkända i Belarus, Ukraina, Moldavien, Kazakstan, Azerbajdzjan, Georgien, Mongoliet, Rumänien, Serbien, Tyskland Lettland och Chile.

 3. RADOLID THIEL GMBH

  Tyskland

  RADOLID Thiel GmbH har sedan 1961 specialiserat sig på tillverkning och försäljning av skruvskyddslock av plast. På två produktionsanläggningar tillverkar vi 4 000 olika artiklar för över 3 000 kunder. RADOLID har därför det största sortimentet av skruvskyddslock. Våra produkter används bl.a. i bilindustrin, förnybar energi, maskin- och anläggningsteknik samt byggindustrin. Med modern automatiserad produktion, egen utvecklingsavdelning och intern verktygstillverkning kan vi svara på kundernas behov snabbt och kostnadseffektivt. RADOLID är din partner för skydd av skruvförband.

 4. WERNER LANGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Werner Langer, metall- och plastbearbetning: Över 90 anställda, mer än 50 års marknadserfarenhet, allmänt erkänt som hightech-företag – det är vår profil. Certifiering enligt DIN EN ISO 9001: 2000. Vi har gjort oss kända som pålitliga leverantörer i branscher som modellbygge, gjuteriteknik, bilindustrin, byggnadsindustrin, elektronik- och hushållsartiklar. Som tillverkare av högklassiga plastdelar kan vi leverera såväl komponenter som kompletta konstruktioner i plast.

 5. PROCESS COLOR

  Rumänien

  Process Color grundades 1993 och är ett företag som tillverkar förpackningar av kartong och plast. Vi har en egen verkstad, där vi tillverkar past och kartong för formar, askar, hårda lådor, presentaskar, ägghållare, plastlock och mycket mer. Utforska på vår hemsida! Vi tillverkar och specialtillverkar olika marknadsföringsmaterial genom screentryck, tampotryck, helark, torrtryck, prägling, stencilering, perforering och termoformning. Vi tillverkar plast- och kartongförpackningar av olika modeller och dimensioner, utefter kundens specifika designer och behov. Vi ser miljöfrågan som ett av våra främsta ansvar; det är därför alla våra produkter är 100 % återvinningsbara. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 6. HODA, UAB

  Litauen

  HODA, UAB är specialiserade inom formsprutning av plast sedan 1993. Genom åren har vi blivit ett av de största företagen inom formsprutning av plast i de baltiska länderna, med betydande produktionskapacitet. Vårt mål är att producera kvalitetsprodukter och möta kundernas behov till konkurrenskraftiga priser. Vi är stolta över att vara certifierade enligt standarder ISO9001, ISO14001, GMP och IATF 16949. Vårt breda utbud av tjänster innefattar bland annat tillverkning av formverktyg och formsprutning av plast.

 7. S.A.R.A. ING. SANDRO BENUSSI SRL

  Italien

  Grundat i Brescia 1938, S.A.R.A. Ing. Sandro Benussi srl är specialiserade i tekniska artiklar inom områden som kräver expertis i valet av material och i utformningen av produkter och formar. Speciellt vid formsprutning av plast, termoplast och värmehärdande material, och det tillverkar produkter till fordons- och industrifordon, järnvägssektorn, maskiner och textilier, försvarssektorn och den medicinska och kirurgiska sektorn.

 8. V.B.N. SPA

  Italien

  Extrudering och samextrudering av profiler och rör i termoplasthartser, såsom styv och mjuk PVC, ABS, polystyren, polyeten, polypropen, polykarbonat, SAN och polyamid. Detta företag utformar och tillverkar extruderingsformar och utför maskinbearbetningsarbeten på profiler och termoplastdelar, i synnerhet skärning, specialbearbetningar med fleroperationsmaskiner, svetsning och formning.

 1. DIDAK INJECTION

  Belgien

  Design och extrudering av plastartiklar – förpackningar efter mått och återanvändbara. Tillverkar verktyg, extrudering enligt beställning, emballage. Tack vare vår uppdaterade maskinpark kan vi extrudera produkter enligt era specifikationer (artiklar på mindre än 5 gram och upp till 15 kilo) för många olika industrisektorer.

 2. WESTLAKE PLASTICS EUROPE

  Frankrike

 3. COJEMA

  Belgien

 4. JÖHLE GMBH

  Tyskland

 5. PLAST EMILIA SRL

  Italien

 6. PFEFFERKORN & CO. GMBH

  Tyskland

 7. MEDING GMBH

  Tyskland

 8. VARINA SA

  Belgien

 9. DUROTHERM KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

 10. LITCHEMA, UAB

  Litauen

Filter

Resultat för

Plast - produkter för industri - Import och export

Antal resultat

12 134 företag