• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • madrasser med fjädrar i parti

Resultat för

Madrasser med fjädrar i parti - Import och export

 1. AVENSIS FURNITURE

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Avensis Furniture grundades 2002 och har en av de största möbelfabrikerna i Kayseri i Turkiet. Genom att specialisera sig på tillverkning av våningssängar av stål, sängstommar och madrasser så har företagets beryktbarhet som möbelleverantör spridit sig på europeiska och amerikanska marknader. Idag har Avensis tre tillverkningslokaler för metallmöbler, madrasser och matbordsset. Genom att följa den teknologiska utvecklingen ser Avensis till att använda de modernaste produktionsteknikerna, som svetsrobotar, maskiner för laserskärning och laserformning, elektrostatisk pulverlackering osv. Kvalitet har varit företagets främsta värdering ända från start. Certifikat som CE EN747, TSE, ISO 9001 och ISO 10002 garanterar att produktionen håller högsta standard. Ingenjörererna och teknikerna inom forskning och utveckling gör att företaget har lyckats framställa de hållbaraste produkterna till de konkurrenskraftigaste priserna. Med lager, utställningslokaler och försäljningskontor på olika platser i Europa och USA är Avensis en utmärkt samarbetspartner för grossister och distributörer när det kommer till snabba leveranser och god efterförsäljningssupport. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 2. MATERASSI MATER ALE FLEX

  Italien

  Verified by Europages badge
 3. ZENPUR

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  ZenPur har tagits fram med sömnen i tankarna. Vi vet hur viktig sömnen är i vårt dagliga liv. När allt kommer omkring vet vi alla att sömnen upptar en tredje del av vårt liv. När vi beslöt att ta fram Zenpur, var vårt mål att finna de bästa möjliga huvudkuddarna, madrasserna och sängkläderna för ett otroligt värde med lokalt ursprung. Genom att tillverka allt i Europa visste vi att vi hade kvalitet. Knepet var att anpassa sig till ett fördelaktigt pris. Vi tror ha lyckats och är stolta över att ha hjälpt tiotusentals personer i världen att sova bättre. Vår mission är att hjälpa folk att nå inre frid med goda sömnrutiner. Vi utvecklar för närvarande produkter för rutiner före sömnen för att förbättra er sömnupplevelse ... och er inre frid! Zenpur, ett överkomligt och miljövänligt premiummärke som skapar sängartiklar (madrasser, huvudkuddar, lakan, påslakan, m.m.) och väsentliga artiklar för att sova (levande ljus, hampakräm och olja, strumpor) utifrån hållbar bambu. Märket grundades 2015 och inspirerades av visionen att leverera extremt bekväma produkter, med minsta möjliga påverkan på miljön. Våra produkter respekterar miljön, från försörjningen av bambu till våra emballage pro planet, och observerar de strängaste miljötillverkningsstandarderna. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information!

  Webbplats Open In New icon
 4. POLCRUX GROUP SP.Z.O.O

  Polen

  Verified by Europages badge

  POLCRUX Group är ett dynamiskt växande företag. Vi har vårt ursprung på 1970-talet, men namnet Polcrux Group har varit känt på polska och utländska marknader sedan 2004. Vi är främst verksamma inom textilindustri och inredningsdesign. Dock så har behpvet av utveckling skapat nya utmaningar för oss, och som respons vidgar vi vår verksamhet till fler områden. Vi erbjuder en omfattande service som kombinerar affärsskicklighet med professionell rådgivning. Vi förstår individuella kundbehov och personaliserar våra tjänster. Vi tillhandahåller ett brett utbud av madrasskydd. Våra produkter kombinerar elegant design baserat på de senaste trenderna med funktionalitet och praktisk användning. Vi har ett brett sortiment av vaddstickning, textilmaterial, stickade tyger och dekor. Vårt signum är att följa globala trender för tillverkningslösningar. Våra kunder vill använda produkter av naturliga material, för sin egen hälsas och planetens hälsas skull. Vi har tagit fram produktserien Naturwell, som tagits emot med stor uppskattning i Polen, Tyskland, Frankrike och Nederländerna. Naturwell-madrasser är tillverkade av enbart naturliga material, som gummimjölk. ekologisk bomull, fårull, linne eller strå. Gooddreams har ett brett produktsoriment - från madrasser, kuddar och sängramar till andra sovrumstillbehör som kombinerar innovativa lösningar och hög komfort samtidigt som de är eleganta, smakfulla och i linje med de senaste trenderna.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. ESPIRA WHITES

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Espira Home Family har tillverkat hushållstextiler och utforskat fältet i tre generationer med fokus på hållbara affärssamarbeten sedan 1958, och har börjat erbjuda sina produkter globalt. Produkter och forskning utförs av Espira Home med unika lösningar som har erhållit ett brett erkännande genom åren och gett oss över 100 samarbetspartners i över 20 länder. Espira Home och våra innovativa hushållstextiler fortsätter utvecklas i linje med dagens digitala värld, genom nya forskningsmetoder. Espira Home har alltid fokuserat på utveckling av verksamhet och produkter som passar för alla marknader, plattformar och länder. Vi tillhandahåller tillverkning och leverans av alla hushålltextiler som finns efterfrågade, i högkvalitativa material som ull, bomull och bambu. Vårt produktsortiment av Espira Home-kollektioner har valts ut noga av erfaren personal, och är utformat för att tillhandahålla service i världsklass med ett effektivt och genomsynligt förhållningssätt. Med sitt breda leveransnätverk, sin stora tillverkningskapacitet och sina många års erfarenhet lyfter Espira Home den lokala känslan och kvaliteten hos turkisk tillverkning till hela världen. Våra produkter är certifierade med amfori BSCI, IDFL, Lenzing och OEKO-TEX. Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss för mer information.

  Webbplats Open In New icon
 2. MCO

  Frankrike

  Verified by Europages badge

  MCO är ett företag specialiserat på import/export av hushållslinne, bordslinne, sängkläder, badlinne och badkläder. Vi levererar också produkter för hotell- och restaurangbranschen som kastruller och grillar under det egna märket "Les Grands Chefs". Vi levererar i hela Frankrike samt i resten av Europa (Belgien, Tyskland, Spanien, Portugal) och hela världen. Vår verksamhet expanderar ständigt och ger oss möjlighet att betjäna en allt större kundkrets inom olika verksamhetsområden. Vi importerar de flesta av våra produkter från Europa och Asien. Ni kan därför finna kvalitetsprodukter anpassade till era behov. Det är så vi har vunnit tusentals handlares förtroende överallt i Frankrike.Dessutom säljer vi uteslutande i parti, vilket ger oss möjlighet att erbjuda mycket attraktiva priser.Vi kan också tillverka artiklar i den färg, storlek och kvalitet ni önskar.

  Webbplats Open In New icon
 3. EVGER EV GERECLERI SAN TIC AS

  Turkiet

  Verified by Europages badge

  Evger har tillverkar metallmöbler sedan 1984 i Kayseri i Turkiet. Vi har 80 % av Turkiets marknad för vikbara madrasser, och otroligt flexibla produktionskapaciteter. Vi utför produktutvecklingsstudier i enighet med kundens krav, och utför vår verksamhet med miljömedvetenhet som grundprincip. Vi ser våra kunder som samarbetspartners, och sköter affärerna med villkorslös kundnöjdhet som ledstjärna. Med våra kvalitetsprodukter och djupgående service har vi stigit snabbt mot att bli ett erkänt märke som folk förlitar sig på. Våra huvudmarknader är USA, EUROPA och länder i MÖNA-området. Vi är specialiserade på metallmöbler, och har moderna tillverkningsmaskiner och välerfaren personal. Vi tillverkar sängbottnar, dagbäddar, vikbara sängar, sängramar, justerbara sängar, trädgårdsmöbler och mycket mer - allt finns på vår hemsida. Vårt uppdrag är att prioritera kvalitet och kundnöjdhet. Dessutom tillverkar och säljer vi trädgårdsmöbler och -tillbehör på projektbasis, och tillhandahåller underhåll och reparationsservice som är anpassad till kundernas livsstilar och användningsvanor. Vårt mål är att göra kunderna nöjda, med högkvalitativa och hållbara produkter. Utöver våra standardprodukter så uppdaterar vi ständigt sortimentet geno att investera i forskning och utveckling. Kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 4. FLEXIDREAM

  Portugal

  Verified by Europages badge

  FLEXIDREAM grundades 2008, med ett årtiondes erfarenhet av av dedikation till innovation inom komfort och vila. Vårt mål är att förse våra kunder med perfekt service, och vi har tagit fram ett produktsortiment som tillfredsställer alla kunders behov. Vi använder många olika material som, tillsammans med användningen av de mest innovativa teknikerna på marknaden, ger upphov till unika produkter. Hos oss är din åsikt viktigast. Vi värdesätter direkt och produktiv kundkontakt, med målet att tillfredsställa alla kundens behov. Din vila är vår motivation till att utforma produkter genom att kombinera kvalitativt råmaterial med tilltalande designer, som inte lämnar någon oberörd. Det gör vi snabbt och effektivt, och med hänsyn till specifikationerna för varje enskilt fall. Med vårt hängivna och välkvalificerade team kan vi göra skillnad inom vår krävande marknad, genom kvaliteten som understryks av vår långa lista av tillfredsställda kunder. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 5. ICAM SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 6. DORBENA AG BETTWARENFABRIK

  Liechtenstein, furstendömet

  Verified by Europages badge
 1. KREAMAT

  Belgien

 2. KUIDA-T FÁBRICA DE COLCHONES DE ALTA GAMA

  Spanien

 3. L.L.C.I. PRODUZIONE MATERASSI

  Italien

  Sedan bildandet 1987 har LLCI utmärkt sig inom sektorn för sin kvalitet, erfarenhet och tekniskt avancerade arbetsmetoder. En lyckad kombination av hantverkskunnande och industriellt tänkande. Företagets mission har alltid varit att leverera en komplett och funktionell produkt, en fulländad säng

 4. AUSNE, UAB

  Litauen

  UAB Ausne är ett tillförlitligt litauiskt företag som utvecklat en produktlinje med varumärket AURAPLUS. Vi konstruerar och tillverkar produkter som tillför nya dimensioner till ditt sovande. I tillverkningsprocessen används bara certifierade, miljövänliga produkter som andas. Vi tillverkar madrasser, madrasskydd, kuddar och sängar och soffor i skandinavisk stil. Vi tillverkar även specialmadrasser för medicinsk sektor, offentlig service och för användning på fartyg.

 5. BFLYSHOP

  Tyskland

 6. RELAXIA SRL

  Italien

 7. ORTOLUX KFT.

  Ungern

 8. SOFITEX SRL

  Italien

  Tillverkning av vakuumförpackade huvudkuddar, i ylle, fiber, polyester, med eller utan fjädrar, silikonbehandlade, anatomiska och ortopediska för hals/nacke i latex; sängbottensskydd och madrasskydd. Sängartiklar. Sedan 1982, tillverkning av huvudkuddar av mycket hög kvalitet, med ständig sökning efter lämpligaste material för en hälsosam sömn. Stort sortiment huvudkuddar, anpassade till alla behov, från ortopediska till hypoallergeniska, från traditionella i fiber eller ylle till brandsäkra och självsläckande.

 9. BUGRA SILTE AMBALAJ SANAYI

  Turkiet

 10. IRAYA GMBH

  Tyskland

 1. THOMAS GMBH + CO. TECHNIK + INNOVATION KG

  Tyskland

 2. RESTA S.R.L.

  Italien

 3. IZHEVSKIY CENTR SNABZHENIYA

  Ryssland

 4. VI VESTA METAL LTD

  Bulgarien

 5. BETTEN STEIB

  Tyskland

 6. TRE G. FABBRICA MATERASSI DI GUCCIONE ELMIA

  Italien

 7. BETTEN HOLTHAUS

  Tyskland

 8. DRAFIL SA

  Schweiz