• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • madrasser med fjädrar i parti

Resultat för

Madrasser med fjädrar i parti - Import och export

 1. AVENSIS FURNITURE

  Turkiet

  Avensis Furniture grundades 2002 och har en av de största möbelfabrikerna i Kayseri i Turkiet. Genom att specialisera sig på tillverkning av våningssängar av stål, sängstommar och madrasser så har företagets beryktbarhet som möbelleverantör spridit sig på europeiska och amerikanska marknader. Idag har Avensis tre tillverkningslokaler för metallmöbler, madrasser och matbordsset. Genom att följa den teknologiska utvecklingen ser Avensis till att använda de modernaste produktionsteknikerna, som svetsrobotar, maskiner för laserskärning och laserformning, elektrostatisk pulverlackering osv. Kvalitet har varit företagets främsta värdering ända från start. Certifikat som CE EN747, TSE, ISO 9001 och ISO 10002 garanterar att produktionen håller högsta standard. Ingenjörererna och teknikerna inom forskning och utveckling gör att företaget har lyckats framställa de hållbaraste produkterna till de konkurrenskraftigaste priserna. Med lager, utställningslokaler och försäljningskontor på olika platser i Europa och USA är Avensis en utmärkt samarbetspartner för grossister och distributörer när det kommer till snabba leveranser och god efterförsäljningssupport. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. ICAM SRL

  Italien

  Företaget ICAM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjädrar. Företaget är även verksamt inom Madrasser, madrassresår, Madrasser, resårmadrasser, madrassresår, skopförsedda fjädrar, madrasser, ortopediska MADRASSER, och stoppning madrasser. Företagets huvudkontor finns i Desio, Italien.

 3. FANUVA TEKSTIL HALI VE MOBILYA

  Turkiet

  Fanuva är en ledande exportör, tillverkare och partner för lösningar i Turkiet. Vi har kunder över hela världen, i över 50 länder. Vi har stora produktionslinjer inom madrasselement, inklusive madrassvartyger, etiketter, skum, fjädring, bandkanter, filt, pocketresår och bonnellresår. Madrassöverdrag. Nonwoven, spunbondat, smältblåst. Sängkläder. Kuddar, täcken, överkast, madrassöverkast. Möbler; klassiker, Chesterfield, turkiska möbler, lyxsoffor, fåtöljgrupper, hårda möbler. Madrassgrund så som resår, förvarslåda, sänggavel. Möbelelement så som stoppningstyger, ben osv. Möbelprojekt för hotell, restauranger, villor. Trädgårdsmöbler, hammock, hem/trädgård, camping, hängmatta & stålram, stålställning med rostskydd, utomhussäker, perfekt för alla platser; vardagsrum, balkong, altan, trädgård osv. Hängmatta med bärväska. Vi ökar er tillväxt och utveckling genom att tillhandahålla förutseende och fokuserade lösningar. Vi importerar och exporterar å dina vägnar, hanterar tullprocesser, logistik, kvalitetsgaranti & -kontroll. Vi provar våra tänkta målkunders behov genom att intervjua potentiella målkunder och identifiera deras logistiska behov. Vi har expertförståelse av kvalitet, pris, val, kundanpassning, tillgänglighet och ledtid. Kom gärna med frågor eller kommentarer på Whatsapp +905374089350 eller via mejl info@fanuva.com.

 4. POLCRUX GROUP SP.Z.O.O

  Polen

  POLCRUX Group är ett dynamiskt växande företag. Vi har vårt ursprung på 1970-talet, men namnet Polcrux Group har varit känt på polska och utländska marknader sedan 2004. Vi är främst verksamma inom textilindustri och inredningsdesign. Dock så har behpvet av utveckling skapat nya utmaningar för oss, och som respons vidgar vi vår verksamhet till fler områden. Vi erbjuder en omfattande service som kombinerar affärsskicklighet med professionell rådgivning. Vi förstår individuella kundbehov och personaliserar våra tjänster. Vi tillhandahåller ett brett utbud av madrasskydd. Våra produkter kombinerar elegant design baserat på de senaste trenderna med funktionalitet och praktisk användning. Vi har ett brett sortiment av vaddstickning, textilmaterial, stickade tyger och dekor. Vårt signum är att följa globala trender för tillverkningslösningar. Våra kunder vill använda produkter av naturliga material, för sin egen hälsas och planetens hälsas skull. Vi har tagit fram produktserien Naturwell, som tagits emot med stor uppskattning i Polen, Tyskland, Frankrike och Nederländerna. Naturwell-madrasser är tillverkade av enbart naturliga material, som gummimjölk. ekologisk bomull, fårull, linne eller strå. Gooddreams har ett brett produktsoriment - från madrasser, kuddar och sängramar till andra sovrumstillbehör som kombinerar innovativa lösningar och hög komfort samtidigt som de är eleganta, smakfulla och i linje med de senaste trenderna.

 5. MCO

  Frankrike

  MCO är ett företag specialiserat på import/export av hushållslinne, bordslinne, sängkläder, badlinne och badkläder. Vi levererar också produkter för hotell- och restaurangbranschen som kastruller och grillar under det egna märket "Les Grands Chefs". Vi levererar i hela Frankrike samt i resten av Europa (Belgien, Tyskland, Spanien, Portugal) och hela världen. Vår verksamhet expanderar ständigt och ger oss möjlighet att betjäna en allt större kundkrets inom olika verksamhetsområden. Vi importerar de flesta av våra produkter från Europa och Asien. Ni kan därför finna kvalitetsprodukter anpassade till era behov. Det är så vi har vunnit tusentals handlares förtroende överallt i Frankrike.Dessutom säljer vi uteslutande i parti, vilket ger oss möjlighet att erbjuda mycket attraktiva priser.Vi kan också tillverka artiklar i den färg, storlek och kvalitet ni önskar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EVGER EV GERECLERI SAN TIC AS

  Turkiet

  Evger har tillverkar metallmöbler sedan 1984 i Kayseri i Turkiet. Vi har 80 % av Turkiets marknad för vikbara madrasser, och otroligt flexibla produktionskapaciteter. Vi utför produktutvecklingsstudier i enighet med kundens krav, och utför vår verksamhet med miljömedvetenhet som grundprincip. Vi ser våra kunder som samarbetspartners, och sköter affärerna med villkorslös kundnöjdhet som ledstjärna. Med våra kvalitetsprodukter och djupgående service har vi stigit snabbt mot att bli ett erkänt märke som folk förlitar sig på. Våra huvudmarknader är USA, EUROPA och länder i MÖNA-området. Vi är specialiserade på metallmöbler, och har moderna tillverkningsmaskiner och välerfaren personal. Vi tillverkar sängbottnar, dagbäddar, vikbara sängar, sängramar, justerbara sängar, trädgårdsmöbler och mycket mer - allt finns på vår hemsida. Vårt uppdrag är att prioritera kvalitet och kundnöjdhet. Dessutom tillverkar och säljer vi trädgårdsmöbler och -tillbehör på projektbasis, och tillhandahåller underhåll och reparationsservice som är anpassad till kundernas livsstilar och användningsvanor. Vårt mål är att göra kunderna nöjda, med högkvalitativa och hållbara produkter. Utöver våra standardprodukter så uppdaterar vi ständigt sortimentet geno att investera i forskning och utveckling. Kontakta oss för mer information!

 2. ELEVEN GROUP

  Portugal

  Eleven Group är specialiserat på produkter för sömnmarknaden. Vi är belägna i Portugal, men exporterar utomlands. Från kuddar till hushållstextilier, sängar och tillbehör; vi har mycket konkurrenskraftiga priser och konkurrenskraftig kvalitet, och vi har stor erfarenhet inom alla typer av handel; från mindre detaljhandlare till storskalig distribution. Vi uppnår den flexibiliteten genom att följa våra tre P: Produkten - Varje produkt anpassas efter kundens behov med material, storlekar, märkning och andra sorters personalisering. Processen - Vi drar fördel av exklusiva och gynnande överenskommelser med de bästa portugisiska och spanska leverantörerna inom industrin, och har ett nära samarbete för att hitta de mest innovativa och effektiva processerna. Personalen - Teamets kompetenser - design, hållbarhet, tillverkning, logistik och marknadsföring - täcker alla olika steg i processen och garanterar det bästa resultatet för våra kunder. Eleven Groups filosofi kretsar kring att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder, samtidigt som vi gör vårt för att skydda miljön och samhället vi lever i. Vi tror på att skapa positiva kundupplevelser och erbjuda konkurrenskraftiga priser genom hållbara porcesser. Vi värdesätter innovation, och strävar alltid efter att förbättra våra produkter och tjänster. Vi vill bli ledande inom industrin, och användeer våra resurser för att uppnå det målet. Tveka inte att kontakta vårt team!

  Alla produkter för "madrasser med fjädrar i parti"

 3. YORK CHAIRS FURNITURE

  Turkiet

  Företaget YORK CHAIRS FURNITURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Möbler för hemmet. Företaget är även verksamt inom Sovrum, Bord och stolar, Soffor, Bäddsoffor, Sängar, sängbottnar och madrasser, Sängbottnar, Trädgårdsmöbler, träsängar, och måttbeställda MADRASSER. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 4. PHOENIX L.T.D

  Grekland

 5. RELAXIA SRL

  Italien

 1. BFLYSHOP

  Tyskland

 2. SOFITEX SRL

  Italien

  Tillverkning av vakuumförpackade huvudkuddar, i ylle, fiber, polyester, med eller utan fjädrar, silikonbehandlade, anatomiska och ortopediska för hals/nacke i latex; sängbottensskydd och madrasskydd. Sängartiklar. Sedan 1982, tillverkning av huvudkuddar av mycket hög kvalitet, med ständig sökning efter lämpligaste material för en hälsosam sömn. Stort sortiment huvudkuddar, anpassade till alla behov, från ortopediska till hypoallergeniska, från traditionella i fiber eller ylle till brandsäkra och självsläckande.

 1. L.L.C.I. PRODUZIONE MATERASSI

  Italien

  Sedan bildandet 1987 har LLCI utmärkt sig inom sektorn för sin kvalitet, erfarenhet och tekniskt avancerade arbetsmetoder. En lyckad kombination av hantverkskunnande och industriellt tänkande. Företagets mission har alltid varit att leverera en komplett och funktionell produkt, en fulländad säng

 2. KUIDA-T FÁBRICA DE COLCHONES DE ALTA GAMA

  Spanien

 3. ORTOLUX KFT.

  Ungern

 4. KREAMAT

  Belgien

 5. AUSNE, UAB

  Litauen

  UAB Ausne är ett tillförlitligt litauiskt företag som utvecklat en produktlinje med varumärket AURAPLUS. Vi konstruerar och tillverkar produkter som tillför nya dimensioner till ditt sovande. I tillverkningsprocessen används bara certifierade, miljövänliga produkter som andas. Vi tillverkar madrasser, madrasskydd, kuddar och sängar och soffor i skandinavisk stil. Vi tillverkar även specialmadrasser för medicinsk sektor, offentlig service och för användning på fartyg.

 6. IRAYA GMBH

  Tyskland

 7. BUGRA SILTE AMBALAJ SANAYI

  Turkiet

 8. THOMAS GMBH + CO. TECHNIK + INNOVATION KG

  Tyskland

 1. RESTA S.R.L.

  Italien

 2. VI VESTA METAL LTD

  Bulgarien

 3. DRAFIL SA

  Schweiz

 4. BALETTE BETTWARENFABRIK BASEL AG

  Schweiz

 5. BETTEN HOLTHAUS

  Tyskland

 6. JSB BETTFEDERN GMBH

  Tyskland

 7. WILHELM REULEIN GMBH & CO KG

  Tyskland

 8. DRUMETALL GMBH & CO KG

  Österrike

 9. FOURMENT CHRISTIAN ET FILS SA

  Frankrike

 10. TRE G. FABBRICA MATERASSI DI GUCCIONE ELMIA

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis