• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hattar och mössor

Resultat för

Hattar och mössor - Import och export

 1. HOLOGRAMME PARIS

  Frankrike

  HOLOGRAMME är ett grossistförsäljningsföretag specialiserat på kepsar, hattar och mössor. Vi är grossister och leverantörer av kepsar, mössor, hattar för damer, herrar och barn. Våra mode- och läderaccessoarer är avsedda för yrkesfolk inom modesektorn. Våra showroom för professionella ligger i Aubervilliers och i Paris. Våra modeaccessoarer är till största del hattar, kepsar, mössor, handskar och halsdukar. Men vi har nyligen lagt till toque- och chapka-mössor. Bland lädervarorna finner ni plånböcker, portföljer, fickor, bälten, ryggsäckar, paraplyer och andra mindre lädervaror. Bland modeaccessoarerna finner ni välvda kepsar, fiskarhattar, baskrar, våra sjömansmössor miki. Alla dessa produkter tillgängliga för yrkesfolk kan säljas året runt. Vår flaggskeppsprodukt förblir fedorahatten i ullfilt, tillsammans med djupa kepsar och irländska platta kepsar!

 2. RAINBOW GESCHENKARTIKEL IM- & EXPORT GMBH

  Tyskland

  Partihandel med trendartiklar, presentartiklar, modeaccessoarer, smycken, silikonur, schalar och scarfs, solglasögon, hawaiikransar, e-cigaretter och vätskor, VM-artiklar, bilder och dekorationsartiklar, soldrivna artiklar, lysdiodsartiklar, karnevals- och maskeradartiklar samt partyartiklar och tomteluvor och mycket mer...

 3. AMALTEA KATARZYNA KORKOSIŃSKA

  Polen

  Vi är ett familjeföretag som har varit verksamt sedan 1990. Vi designar och tillverkar hattar, mössor, baskrar, halsdukar och handskar specifikt för dig. Vår smala specialisering har gjort oss till mästare inom vårt fält. Du kan lämna över uppdraget till oss utan att oroa dig. Vi har all nödvändig kunskap och otaliga år av erfarenhet. Eftersom vi har alla verktyg och kompetenser som krävs, så kan vi dessutom implementera dina egna idéer. Vi gör dina idéer till verklighet med de senaste moderiktiga stickningsteknikerna (för produkter skapade efter form) eller sticknings- & färdig-tekniker (en sömlös produkt) på maskiner från Stoll och Shima Seiki. Vår erfarna personalstyrka tar hand om minsta lilla detalj. Du kan beställa produkter av de mest sofistikerade råmaterialen, som kashmir, merinoull och bomull. Vi köper in tygerna från italienska textilfabriker. På vår hemsida hittar du prover att ta inspiration ifrån!

 4. SORBATTI SRL

  Italien

  Familjen Sorbatti har producerat och marknadsfört hattar och kepsar i över 70 år. Från sin ursprungliga hantverksmässiga karaktär har företaget förvandlats till en modern, dynamisk och stark industri, rotad i den marchigianska företagstraditionen. De erbjuder ett brett sortiment av klassiska, sportiga, vardagliga och reklamhattar för män, kvinnor, barn och spädbarn. De originella Panama Ecuador och Australian Style är framgångsfaktorerna för Sorbatti-hatt- och kepsfabriken.

 5. INCAPS DESIGN

  Frankrike

  Företaget INCAPS DESIGN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hattar och mössor. Företaget är även verksamt inom kepsar, och individualiserade kepsar. Företagets huvudkontor finns i Montpellier, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LAULHERE

  Frankrike

  Företaget LAULHERE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hattar och mössor. Företaget är även verksamt inom baskrar, hattar frankrike, haute couture, hattar, och hattar. Företagets huvudkontor finns i Oloron-Sainte-Marie, Frankrike.

 2. PAIMAR CAPPELLIFICIO BERRETTIFICIO

  Italien

  Företaget PAIMAR CAPPELLIFICIO BERRETTIFICIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hattar och mössor. Företaget är även verksamt inom modeaccessoarer, filthattar, halmhatt, och hattar för barn. Företagets huvudkontor finns i Montappone, Italien.

 3. F.LLI MAZZANTI SRL

  Italien

  Företaget F.LLI MAZZANTI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hattar och mössor. Företaget är även verksamt inom halmhatt, filthattar, sommarhatt i halm, tyghattar, och modehattar. Företagets huvudkontor finns i Campi Bisenzio, Italien.

 4. FERNÁNDEZ Y ROCHE - INDUSTRIAS SOMBRERERAS ESPAÑOLAS

  Spanien

  Företaget FERNÁNDEZ Y ROCHE - INDUSTRIAS SOMBRERERAS ESPAÑOLAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hattar och mössor. Företaget är även verksamt inom Herrhattar, hattar dam, hantverksmässiga hattar, PANAMA-HATTAR, höga hattar, PLOMMONSTOPAR, och hattar med breda brätten. Företagets huvudkontor finns i Salteras-Sevilla, Spanien.

 5. CMB SOLAIRE SAS

  Frankrike

  CMB SOLAIRE SAS är ett franskt företag med huvudkontor i LA BAULE. Vi har skapat märket för UV-skydd "Soway", erkänt av dermatologer. Vi tillverkar för yrkesfolk (utomhusarbetare) och enskilda, hattar, kläder och accessoarer certifierade anti-UV, UV-skyddsfaktor 50+, MADE IN France och MADE in EUROPE. Våra hattar är patenterade (material framtaget av Soway) och uppvisar 3 egenskaper som aldrig tidigare kombinerats i en och samma hatt: - ANTI-UV SPF 50+ Australiensisk standard, - Lättvikt (mellan 40 g och 80 g), - Anti-IR (blir inte varm i solen). Soway-hattarna är unika i världen tack vare dessa 3 egenskaper. Våra hattar kan rullas ihop i en medföljande påse. De har olika storlekar och varje storlek är justerbar. De är alla försedda med hakrem eller vindskyddsband. Brättena är fodrade med mörkt tyg för att minska reflektionen. Den kände sjöfararen Loïck Peyron önskade delta i Soway-äventyret och har blivit vår partner och ambassadör efter att ha burit och uppskattat våra hattar under många seglingstävlingar (t.ex. La Route du Rhum 2018).

 1. APUNIS SRL

  Italien

  Oggi Apunis skapar och distribuerar: 1. kollektioner med accessoarer för barn, helt och hållet Made in Italy, som vi distribuerar under det egna märket CapocubO (i hela Italien tack vare ett nätverk av återförsäljare och utomlands på den ryska marknaden och motsvarande). 2. kollektioner av barnkläder under det egna varumärket MamaNoel. 3. kollektioner som är särskilt utformade för varuhus och stormarknader. 4. kollektioner för grossistmarknaden. 5. Artiklar och accessoarer för de stora italienska marknaderna med kläder för barn och kvinnor.

 2. LUE.NO

  Norge

  Webshop som säljer mössor, hattar, halsdukar och vantar. Vi säljer kända märken till frysta nordmän. Vi letar ständigt efter nya produkter som kan utöka vårt erbjudande. Kvalitet och design är viktiga för oss och våra kunder. Vi är en helårsbutik så vårt sortiment måste täcka både vår, vinter, höst och sommar. Vi säljer mössor för barn, unga och vuxna. Vi kommer att vara den föredragna webbplatsen för våra kunder och handla för huvudplag. Vi har också strickat och garn. Så att de som vill stricka selv kan köpa både garn, recept och pinnar med oss. Nyckelord: luer, votter, skjerf og strikketøy.

 1. NORR DESIGN

  Sverige

  Norr Design grundades 2014 på Textilhögskolan i Borås, som en del i utbildingen Textil Produktutveckling och Entreprenörskap. Som de beanie-älskare vi alla var insåg vi att det var svårt att hitta en snygg beanie som också skulle vara flexibel och ekologisk. Under sista året på utbildningen fick vi möjligheten att experimentera och hitta en lösning på detta enorma beanie-problem. Vi lyckades hitta rätt i djungeln bland textilier och fick bra respons. I början av 2015 startade vi upp Norr Design som varumärke och företag.Stommen bakom norr består av oss, Louise, Mathilda och Carin. Tre tjejer med olika bakgrund, från allt från Manhattans gator till bergsäventyr. Men lite har vi gemensamt inte minst kärleken till textil. Visionen för Norr Design är att vara det självklara varumärket som förknippas med hållbara accessoarer. Norr Design ska alltid bidra till en mer hållbar konsumtion, genom att vara ett transparent företag och förmedla vikten av att förändra gamla vanor.

 2. VIA LORENZO

  Frankrike

  Via Lorenzo, tillverkare och importör, erbjuder er sin kollektion av modeaccessoarer: scarf, hatt, handskar, bijouterier, bälten i alla texturer och hela sortimentet från hela världen (Indien, Kina, Filippinerna, Thailand, Indonesien) och avsett för textilfabriker, grossister och stora detaljhandlare.

 3. CAPPELLI ITALIANI

  Italien

  Vi finns sedan trettio år tillbaka i det traditionella modistområdet Montappone och Massa Fermana. Företagets mål är att skapa, utveckla och gradvis bli en internationell distribution inom sektorn för modetillbehör, och koncentrerar sig främst på hattar för herrar, damer och barn. Utöver importverksamheten har vi också stort fokus på den italienska tillverkningen.

 4. HEMAR KNITTING AND SEWING FACTORY

  Polen

  Tillverkar stickade plagg. Vi är specialister på tillverkning av vintermössor och halsdukar. Vi syr också på beställning: t-shirts, blusar, klänningar, joggingkläder och annat stickat samt ekologiska tygpåsar. När det gäller dekoration tillverkar vi tofsar, blommor, rosetter och gör applikationer med kristaller, pärlor och värmetransferfilm. Vi har eget tillskärningsrum och designkontor. Vi garanterar hög produktkvalitet och konkurrenskraftiga priser.

 5. ARTEVAL DISTRIBUCIONS

  Spanien

  ARTEVAL DISTRIBUCIONS är ett import- och distributionsföretag som marknadsför olika typer av hattar och kepsar, väskor, shoppingväskor och klädaccessoarer. Produktionen sker i specialiserade verkstäder vilket gör att vi kan leverera omfattande kollektioner för både vinter och sommar. Kontakta oss gärna för ytterligare information.

 6. PURE-TEX GMBH

  Tyskland

  Mössorna och hattarna från pure pure är gjorda i sköna material av 100 % naturfiber, perfekta accessoarer för barn och baby. Eftersom äkta skönhet kommer från naturen. pure pure står för en modern och okonstlad design i kombination med åldersanpassade funktioner och exklusivt utförande. I maj 2013 blev vi den första GOTS-certifierade mösstillverkaren! www.global-standard.org Våra produkter: Herrhattar, barnmössor, mössor, huvudbonader, naturtextil

 7. CAPPELLIFICIO MIDA

  Italien

  Hantverksateljén Cappellificio Mida är specialiserad på tillverkning av hattar, mössor och huvudbonader för män och kvinnor. Vi tillverkar skräddarsydda produkter, med dyrbara material som ylle, filt, bomull, tyg och andra, och vi utför själva all design och tillverkning. Vi erbjuder huvudbonader av olika slag och modeller för vinter och sommar, som baskrar, klassiska mössor, hattar för barn och klassiska hattar.

 8. MATIAS MONFORT S.L.

  Spanien

  Företaget arbetar inom tillverkning, import och export av hattar för reklamsyften, kampanjer, souvenirbutiker...

 1. L'ATELIER DE LA CASQUETTE

  Frankrike

 2. CINTELLI & GALLUZZO SRL

  Italien

 3. BRUNO CARLO CREATION SRL

  Italien

 4. VISEUCAPS

  Portugal

 5. A FÁBRICA DOS CHAPÉUS

  Portugal

 6. STUDIO GRIMEL

  Frankrike

 7. STING FIRMA DZIEWIARSKA

  Polen

 8. SOMBREROS SIVER

  Spanien

 9. WATERSWIM SAS

  Columbia

 10. AKSANA S.R.O

  Tjeckiska republiken

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis