• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • handel med stålindustriprodukter

Resultat för

Handel med stålindustriprodukter - Import och export

 1. AG METALS RECYCLING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget AG METALS RECYCLING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Stål och metall. Företaget är även verksamt inom Handel med stålindustriprodukter, Metallåtervinning och metallåteranvändning, Järnvaror - Återvinning och återanvändning, köp av järnskrot, återvinning av järnskrot, insamling av metall, Återvinning av hushållsapparater, Handel med stålindustriprodukter, och Metallåtervinning och metallåteranvändning. Företagets huvudkontor finns i Lot, Belgien.

 2. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Attendorn, Tyskland.

 3. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Tyskland

  Vårt företag är bland annat en av de största självständiga lagerhållare för precisionsplattstål och verktygsstål i Europa. Dessa produkter har haft en kommersiell framgång sedan år 2000.. Steel Service Krefeld GmbH är ISO 9001: 2008 certifierad sedan 2015. Mer information finns på vår webbplats. SSK har omfattande lager med precisionsplattstål och verktygsstål på mer än 1 500 ton på sina anläggningar i Krefeld (Tyskland) och i Sheffield (UK). Dessutom erbjuder vi standardiserade P-plattor i materialkvaliteterna 1.1730 och 1.2312. Produkterna kan beställas på nätet för omedelbar användning eller för återförsäljning efter registrering på vår webbplats www.stahl-shop.com. Samtidigt har vi ett stort lager med verktygsstål i materialkvaliteterna 1.2083 ESU – 1.2316 – 1.2343 ESU – 1.2358V, men även plåtar i materialkvaliteten 1.2312 och block av rostfritt stål i materialkvaliteten 1.4112.

 4. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom CNC 5-axis milling work, Bearbetning av metall, arborrning av metall, och Bandsågar - Skärning av metall. Företagets huvudkontor finns i Schloß Holte-Stukenbrock, Tyskland.

 5. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Turkiet

  Företaget MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. HIRT-LINE EUROPE

  Schweiz

  Företaget HIRT-LINE EUROPE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Mannenbach-Salenstein, Schweiz.

 2. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Österrike

  Företaget STEEL LINE HANDELSGMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 3. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Tyskland

  Företaget STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Holzwickede, Tyskland.

 4. MEGACITY

  Ukraina

  Företaget MEGACITY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom bitumenöverdragen takpanna, tegelpannor, och takpannor med grusbeläggning. Företagets huvudkontor finns i Kharkov, Ukraina.

 5. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Polen

  Företaget CAT SPÓŁKA Z O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Chorzów, Polen.

 1. G METAL

  Turkiet

  Företaget G METAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom kolstål, och balk. Företagets huvudkontor finns i istanbul, Turkiet.

 2. DAMESA

  Spanien

  Företaget DAMESA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Castellar Del Vallès, Spanien.

 1. RECYMONTANE

  Frankrike

  Företaget RECYMONTANE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom Sekundära råvaror. Företagets huvudkontor finns i Schiltigheim, Frankrike.

 2. PARASKEVAIDIS SA

  Grekland

  Företaget PARASKEVAIDIS SA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Giannitsa, Grekland.

 3. AUGUST KLOPHAUS GMBH

  Tyskland

  Företaget AUGUST KLOPHAUS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 4. MAVSAN ENDÜSTRI MALZEMELERI PAZARLAMA VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget MAVSAN ENDÜSTRI MALZEMELERI PAZARLAMA VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom fläns. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Vitryssland

  Företaget PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, som är verksamt inom sektorn för Metallbehållare. Företaget är även verksamt inom Handel med stålindustriprodukter, Import-export - medicinsk och kirurgisk utrustning, transportband, Handel med stålindustriprodukter, och Import-export - medicinsk och kirurgisk utrustning. Företagets huvudkontor finns i MINSK, Vitryssland.

 6. GLOCON METALS LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget GLOCON METALS LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom Plåt och band i bly, gjutjärnsstänger, bronsplåt i koppar och mässing, Plåt och band i bly, och Titanstänger. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 7. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Tyskland

  Företaget VHW-METALLPRESSWERK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Spaichingen, Tyskland.

 8. STAHLKONTOR GMBH

  Tyskland

  Företaget STAHLKONTOR GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bad Oeynhausen, Tyskland.

 1. ALMAS MAGAZIJNINRICHTING

  Nederländerna

  Företaget ALMAS MAGAZIJNINRICHTING, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom lagerhyllor. Företagets huvudkontor finns i Terwolde, Nederländerna.

 2. YILMAZ GRUP

  Turkiet

  Företaget YILMAZ GRUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom köksutrustningar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. EKIN METAL SAN VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget EKIN METAL SAN VE TIC. A.S., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom stålplåt, galvaniserat stål, varmbearbetad plåt, och laserskärning. Företagets huvudkontor finns i Maltepe, Turkiet.

 4. ÇEZIKLER KESKINLER METAL

  Turkiet

  Företaget ÇEZIKLER KESKINLER METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom dragna plåtar, bearbetning av järn, metallplåtar, och Kovine. Företagets huvudkontor finns i Osmaniye, Turkiet.

 5. KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI

  Turkiet

  Företaget KARMA METAL - METAL TASIMA KASASI CESITLERI IMALATI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. KEFELIOGLU DEMIR CELIK TICARET VE SANAYI LTD STI.

  Turkiet

  Företaget KEFELIOGLU DEMIR CELIK TICARET VE SANAYI LTD STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom Borttagning av fett från stål och metall, material för stålindustrin, galvaniserad plåt, Borttagning av fett från stål och metall, och profilering av rör. Företagets huvudkontor finns i Zonguldak, Turkiet.

 7. DEKUR AE

  Grekland

  Företaget DEKUR AE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom tackjärn, och alumin. Företagets huvudkontor finns i Peiraias, Grekland.

 8. GIC PORT GMBH

  Tyskland

  Företaget GIC PORT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bonn, Tyskland.

 9. ASTOR SAC ISLEME MERKEZI

  Turkiet

  Företaget ASTOR SAC ISLEME MERKEZI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 10. INFINITE STEELS & ALLOYS

  Luxemburg

  Företaget INFINITE STEELS & ALLOYS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Handel med stålindustriprodukter. Företaget är även verksamt inom svetsade rör, och sömlösa rör. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis