• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • givare

Resultat för

Givare - Import och export

 1. HANS TURCK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Företaget Turck räknas som en av de globalt ledande företagskoncernerna inom industriautomationssektorn. Med fler än 4 200 medarbetare i 28 företag i olika länder och samarbetspartners i ytterligare 60 stater är vi alltid nära våra kunder. Vi är specialister på sensor-, fältbuss-, anslutnings- och gränssnittsteknik liksom RFID (Radio Frequency Identification) och vi erbjuder effektiva lösningar för fabrik- och processautomation. Med våra data- och kommunikationslösningar tillhör vi föregångarna inom Industri 4.0. Med toppmoderna produktionsanläggningar i Tyskland, Schweiz, USA, Mexiko och Kina kan vi som familjeföretag alltid snabbt och flexibelt sätta oss in i kraven från de lokala marknaderna. Oavsett om det gäller maskin- och anläggningskonstruktion, bilindustrin, transport och hantering, mobila arbetsmaskiner eller livsmedel- och förpackningsbranschen: automationslösningar och automationsprodukter från Turck ökar anläggningarnas tillgänglighet.

  Webbplats Open In New icon
 2. QUELLTECH GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  QuellTech är ett familjeägt företag som utvecklar och tillverkar lasergivare för beröringsfri mätning av objekt i 2D/3D. Vi är specialister på vårt mätområde och erbjuder ett omfattande lösningssortiment med både serietillverkning och kundspecifika modifieringar och specialapplikationer. Våra kunder uppskattar QuellTech-givarnas funktion och höga kvalitet, processäkerhet och stabila implementering. Vi hjälper gärna till med kundspecifika lösningar vad gäller både mekaniska egenskaper och firmware. Våra lösningar används inom följande branscher och industrier: fordon, maskinteknik, svetsteknik, robotteknik och hushållselektronik. Våra systempartnerföretag i länder som Tyskland, Spanien, Turkiet, USA, Sydkorea och Kina använder QuellTechs lasergivare i sina maskin- och industrilösningar.

  Webbplats Open In New icon
 3. NOVOTECHNIK MESSWERTAUFNEHMER OHG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Var än i världen som sträckor och vinklar behöver mätas exakt är givare från Novotechnik det första valet. Kunskap och erfarenhet från mer än 70 år inom mätteknik är bara en av hemligheterna bakom våra framgångar sedan 1947: Det är vår entusiasm för tekniken likaväl som våra maximala krav på precision och tillförlitlighet. Det är vår vilja att tänka i termer av lösningar likaväl som vårt passion för nya material och tillverkningstekniker. Det är vår utpräglade känsla för rådgivning och service och målsättningen att ständigt fortsätta att fullända våra mätsystem. Men den största hemligheten bakom våra framgång är och förblir ändå glädjen att alltid utveckla den bästa lösningen för våra kunder. För att kunna garantera just det bygger vi även i framtiden vidare på de styrkor som har gjort oss stora. Det faktum att vi har certifierats enligt IATF är ett bevis på våra höga kvalitetskrav.

  Webbplats Open In New icon
 4. BÜRKLIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Bürklin Elektronik är en distributör som specialiserar sig på elektroniska komponenter av högsta kvalitet. Vi har över 75 000 artiklar från drygt 500 tillverkare tillgängliga i vårt lager och kan dessutom erbjuda över 1 500 000 beställningsartiklar. I 65 år har vårt familjeföretag stått för utmärkt service och stor branschkompetens. Webbutik: Leveranslöfte: Beställ produkten före kl. 18: 00 och få den levererad dagen efter. eProcurement-lösningar: Elektroniskt datautbyte (EDI) över stängda nät som tillåter automatisk överföring av alla typer av beställningsdokument; OCI-gränssnitt, tillåter direkt tillgång till vår webbutik via ert affärssystem; BMEcat med eCl@ss och UNSPSC, med möjlighet till att integrera gränssnittet med kundens B2B-plattform/säljteam. Stor, flerspråkig personalstyrka för både den inre och den yttre verksamheten. Egen kontaktperson för alla frågor.

  Webbplats Open In New icon
 5. KELLER PRESSURE

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  KELLER är känt för schweizisk kvalitet och precision. Utveckling och tillverkning av samtliga produkter har ända sedan starten skett vid huvudkontoret i Winterthur. Företagets ingenjörer erbjuder sakkunnig rådgivning på flera olika språk. Över 450 medarbetare bidrar till framgångarna både på hemmaplan och i resten av världen. Allt detta gör KELLER till en ledande tillverkare av trycktransformatorer och trycköverförare, certifierad enligt ISO 9001. Tillverkning och försäljning av över 1, 2 miljoner tryckmätningsceller varje år utgör ryggraden i KELLER AG: s verksamhet. Mätcellerna vidareförädlas också till konsumentprodukter som nivåsonder, dataloggare och tryckmätare. Tack vare ett tryckintervall på mellan 5 mbar och 2000 bar och stora samlade erfarenheter täcker KELLER-produkterna in ett enormt brett spektrum av olika krav och behov. Hos oss står kundens önskemål i centrum. För att hitta rätt lösningar för just dina behov, kombinerar vi över 45 års erfarenhet med nyfikenhet och innovationsanda.

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  SMW-AUTOBLOK är teknikledande inom roterande och stationär fastspänningen för arbetsstycken. Företaget exporterar produkter över hela världen och har två toppmoderna produktionsanläggningar i Meckenbeuren/Tyskland och Capri/Italien. SMW-AUTOBLOK har ett världsomspännande försäljnings- och servicenätverk och finns representerat i över 50 länder. För kunderna är det viktigt med professionell och lösningsorienterad rådgivning och förstklassig after sales-support på den egna orten. Optimerad distributionslogistik säkerställer dessutom snabb leverans av reservdelar till jordens alla hörn. SMW-AUTOBLOK har teknikpartnerskap med kunder världen över. Det stora antalet patentansökningar är ett annat tydligt exempel på den innovationskraft som finns inom företagets väggar. De nyutvecklade, högteknologiska produkterna kräver mycket lite underhåll, ger korta ställtider och är för det mesta Industri 4.0-kompatibla och lämpade för automatiserade bearbetningsprocesser.

  Webbplats Open In New icon
 2. ISEL GERMANY AG - ERFOLGREICH MIT CNC TECHNOLOGIE

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  isel Germany AG är ett företag som helt tillhör isel-koncernen och finns i Eichenzell (Hessen), Dermbach (Thüringen) och Berlin (Charlottenburg) med totalt 43 100 m2 produktions-, lager- och kontorsyta. isel Germany AG: s huvudsakliga verksamhet består i att tillhandahålla komponenter inom områdena MEKANIK, ELEKTRONIK och PROGRAMVARA. Därutöver tillhandahålls CNC-enheter och CNC-maskiner med en lång rad SYSTEM-tillbehör. Företaget åtar sig också arbeten på entreprenad och projektplanering för OEM-kunder inom alla områden. Förutom kompetent rådgivning erbjuder isel Germany AG även tjänster som utbildningar och projektplanering. Vi har många års erfarenhet på marknaden. Från komponenter till system – hos oss hittar du allt på ett ställe.

  Webbplats Open In New icon
 3. DEHAS MEDICAL SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  DEHAS - 2002 – 2019, mer än 15 års kunnande och lösningar made in Germany. Våra produkter återfinns inom användningsområdena nödfallsmedicin, sjukhusteknik, privatvård och flygteknik. Vårt fokus ligger på produkter för medicinsk syrgas och användning, dosering och blandning av medicinsk syrgas samt presentation och mätning av resulterande vitalparametrar. Nyckelprodukterna utgörs av reduceringsventilen QualityReg, gasblandaren QualityMix, O2-övervakningsinstrumentet QualityMon och flytgasinstrumentet EasyMate. Till samtliga produkter erbjuder vi service, rådgivning, och specialkonstruktioner anpassade efter kundens behov – vid seriebeställningar och enstaka beställningar. Självklart är vi ISO 13485: 2016-certifierade samt BeP-certifierade för tillverkning av tryckkärl. Våra produkter tillverkas i Tyskland. Vi tillverkar originalutrustning/märkesprodukter för kända tillverkare/företag inom medicinteknik- och flygindustrin. DEHAS – VI HÅLLER TRYCKET UPPE OCH SER TILL ATT ALLT FLYTER PÅ!

  Webbplats Open In New icon
 4. GERD HACKER HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Gerd Hacker grundades 1970 som handels- och verkstadsleverantör av bildelar, och har de senaste åren specialiserat sig alltmer på leveranser till industrin. Tillsammans med duktiga leverantörer levererar vi idag mestadels till tillverkare av aggregat, entreprenadmaskiner, spårfordon, kompressorer och fordonstankar. Vi erbjuder produkter av hög kvalitet från bl.a. Blau (tanklock för bensin-, diesel-, hydraul-, och ureatankar (AdBlue)); MotoMeter (temperatur-, tryck och nivåindikatorer samt tillhörande sensorer).

  Webbplats Open In New icon
 5. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  B+B Thermo-Technik utvecklar och tillverkar sedan 1984 innovativa produkt- och branschlösningar som uppfyller de allra högsta kvalitetskraven och ger exakta mätresultat. Dra fördel av vår mångåriga erfarenhet och vår gedigna kompetens. Vårt kontor ligger i Donaueschingen i sydvästra Tyskland. Härifrån levererar vi våra produkter till hela världen. Tack vare modern FoU- och tillverkningsutrustning och certifiering enligt DIN EN ISO 9001: 2015 och DIN EN 61340-5-1 tillverkar vi våra produkter enligt de strängaste kvalitetsstandarderna. Vi har eget laboratorium och erbjuder också provtagning och DAkkS-kalibrieringscertifikat. Kvalitet och nära samarbete med kunderna utgör grundstenarna i vår företagsstrategi. Därför sker vår tillverkning framförallt i Tyskland och hos våra helägda dotterbolag världen över. Vi garanterar kontinuerliga kvalitetskontroller, lyhördhet för kundernas önskemål och snabba leveranser.

  Webbplats Open In New icon
 1. SIKO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  SIKO har femtio års erfarenhet av en mängd olika mätuppdrag: längdmätningsteknik, vinkelmätningsteknik, varvtalsmätningsteknik samt mätning av lutning och hastighet. Med denna kärnkompetens som bas utvecklar och tillverkar SIKO banbrytande mätutrustning och positioneringssystem för automatiseringsprocesser. Höga krav från våra kunder inom industrin och maskinteknik resulterar i produkter och tjänster som är precisa, funktionella och håller en hög kvalitet. SIKO är certifierade enligt DIN EN ISO 9001 sedan 2015. För oss är det en självklarhet att tänka hållbart vad gäller resurser.

  Webbplats Open In New icon
 2. HYBRID LIDAR SYSTEMS AG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Exempel på användningsområden: LiSSA Automotive: personbilar, lastbilar, förarassistanssystem, autonom körning, industrifordon, autonoma flygplan, autonoma tåg och ruttavkänning. LiSSA universal industrial: logistik inhouse och Smart doors utomhus, dörröppningssystem, åtkomstkontroller. Smart City-applikationer (parkeringsplatsavkänning, fordonsräknare, smart belysning, trafikdetektering och -övervakning), drönare (autonom flygning, landning och kartläggning av omgivningarna), säkerhetsapplikationer inomhus och utomhus, vindkraftverk (fågeldetektering och Blade Collison-avkänning). LiSSA Consumer: Smartphones, surfplattor, AR-glasögon.

  Webbplats Open In New icon
 3. MEREFIELDS ELECTRONICS LTD

  Förenade kungariket

  Verified by Europages badge

  Merefields Electronics är ett familjeföretag i Kent som distribuerar alla produkter för industrier inom fordon, flygfart, automatisering, sjukvård, instrument och telekommunikation. Vi levererar elektroniska komponenter globalt, och 90 % av våra produkter inhandlas från tillverkare, breda distributörer och pålitliga förmedlare för bättre priser och leveranser. Merefields håller produkter bland annat för tillverkare som: Halvledare - Altera, Analog Device, Atmel, Infineon, Linear Tech, Microchip, Micron, Renesas, ROHM, Texas Instruments, Fairchild, Zetex och många fler. Kontakter - Amphenol, Bosch, Camden Boss, Delphi, Deutsch, Harting, Hirose, Hirschmann, JST, Kostal, Molex, Postronic, Souriau, Sumitomo, TYCO, Weidmuller, Yazaki och många fler. Elektromekanik - Bussmann, Carlisle, C&K, Camden Boss, Hongfa, Honeywell, Kingbright, Littlefuse, Murata, Nichia, NKK Switches, Omron, ONSemiconductor, Osram, Phoenix Contact, Raychem, Rafi, Schnieder, Schurter, Siba och många fler. Passiver - AVX, Bourns, Coilcraft, Epcos, Kemet, Murata, Nichicon, Panasonic, Rubycon, Samsung, TDK, Vishay, Welwyn, Wurth, Yageo och många fler. Merefields tillhandahåller designlösningar för produkter inom energitillförsel, batterier, kabelmongage och knappsatsmembran. Kvalitetsgarantin är grundläggande. Vi övervakar alla processer och har dedikerade kontohanteringar för klienter. Vi har certifikaten ISO 9001: 2015, ISO14001: 2004, IPC. Vi har 620 utbildade personalmedlemmar, är medlemmar i ERAI och är registrerade i IMDS.

  Webbplats Open In New icon
 4. TWK-ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi utvecklar och tillverkar kundanpassade sensorer för anläggnings- och maskinteknik på den växande marknaden för mät- och automationsteknik. Vårt växande sensorteknikprogram ligger till grund för våra kunders tekniska innovationsprodukter. Mer än 50 års erfarenhet inom utveckling, tillverkning och försäljning av sensorer är motorn som driver våra nya tekniska tillvägagångssätt. Våra kunder får därvid fördelen av en sensorteknik som passar alla typer av krav, som är av hög kvalitet och framför allt är säker. Funktionell säkerhet för människa och maskin – där står vi som mångårig tillverkare av kvalitetssensorteknik till ert förfogande. Vår framgång bygger på engagemang och laganda hos mer än 100 medarbetare, vars färdigheter och insatser gör det möjligt för oss att tillämpa de senaste teknikerna och kvalitetsstandarderna

  Webbplats Open In New icon
 5. EGE-ELEKTRONIK SPEZIAL-SENSOREN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Sedan 1976 utvecklar och producerar vi sensorer av toppkvalitet för särskilda behov och krävande miljöer. Vi tar också fram sensorer för explosionsfarliga områden enligt ATEX/IECEx – även i kundanpassade utföranden. I vårt sortiment ingår: flödessensorer, nivåsensorer, närhetssensorer, specialsensorer för tryck och temperatur samt metalldetektorer. Som din sensorspecialist har vi alltid en smart lösning för dina behov – antingen ur vårt egna breda sortiment med standardsensorer av hög, tysktillverkad kvalitet eller som anpassad variant med applikationsspecifika egenskaper inom automation. Arbetar du inom den tunga industrin, med maskinteknik eller på en ingenjörsbyrå för automation? Hos oss hittar du alltid engagerade medarbetare som har tid för dig och som hjälper till med idéer och lösningar för att sänka dina kostnader och öka din konkurrenskraft.

  Webbplats Open In New icon
 6. BDSENSORS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. PIC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  PIC Proximity Instrumentation Controls Kontaktbauelemente GmbH – kort PIC – är ett medelstort företag med globalt fokus och säte i storstadsområdet Nürnberg. Våra egna produktionsorter i Kina och Turkiet samt försäljningskontor i Asien och Europa säkerställer högsta kvalitet i våra produktionsprocesser, närhet till våra kunder samt möjligheten att utveckla speciallösningar snabbt och effektivt. Sedan mer än 40 år tillbaka tillhör vi de ledande aktörerna inom Reedsensorik. Hög teknisk kompetens, många års erfarenhet och ett innovativt förverkligande av kundernas önskemål gör oss till den perfekta partnern för tillverkare av hushållsapparater och apparater för mätning, styrning och reglering, aktörer inom fordonsindustrin samt medicinteknik. PIC - SWITCHING THE SMART WAY!

  Webbplats Open In New icon
 8. IL METRONIC SENSORTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Firman grundades 1992 med nio medarbetare och trettio år erfarenhet av att tillverka glasgenomföringar. Det utgör fortfarande vår kärnverksamhet, och vi specialtillverkar produkter för användning i tryckgivare, fuktgivare och UV-givare, allt efter kundernas önskemål och marknadens behov. Vi tillverkar även produkter med komponenter av rostfritt stål, titan och Inconel för tillämpning inom det medicinska området och korrosiva arbetsmiljöer. På UV- och fuktgivarsidan utvecklar och producerar vi även givare, givarmoduler och annan elektronisk utrustning. I nuläget erbjuder vi ett komplett sortiment av UV-givare, mätfönster, UV-mätare och referensmätare för UV-desinfektion av dricksvatten, råvatten och barlastvatten på fartyg. Företaget har sedan 1996 erhållit certifiering enligt DIN EN ISO 9001 och kända utbildningsföretag.

  Webbplats Open In New icon
 9. BEDIA MOTORENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Tack vare att vi fokuserat vår kompetens inom nivå- och temperaturmätning i svåra förhållanden under många år är det möjligt för ett medelstort företag som vårt att erbjuda våra kunder problemlösningar som uppfyller deras höga krav. Vi har haft en ”dialog” med materialen sedan företaget grundades med hjälp av beprövad och innovativ teknik, varvid vi helt avstår från att använda mekaniskt rörliga - och därmed också felaktiga - delar. Vi är en erkänd partner åt tillverkare av motorer, byggutrustning, jordbruksmaskiner, nyttofordon, bussar, aggregat och kompressorer. Dessutom används våra kapacitiva nivåmätare med godkännande från tio olika klassificeringssällskap inom många olika marinapplikationer. Förutom detta har vi även ett sortiment med spänningsomvandlare som utmärker sig med en kompakt konstruktion samt låg viloström.

  Webbplats Open In New icon
 10. MAGTROL

  Schweiz

  Verified by Europages badge

  MAGTROL levererar produkter för att mäta och kontrollera vridmoment-hastighet-effekt, belastning-kraft-vikt och förflyttning. Ledande inom provsystem för motorer och för bromsar och hystereskopplingar. MAGTROL erbjuder också produkter för att testa motorer, för mätning, kontroll och visning av belastning-kraft-vikt och förflyttning. MAGTROL erbjuder kunderna ett sortiment system för utvidgad mätning och kontroll, kombinerat med ett enastående världsomspännande försäljnings- och servicenät.

  Webbplats Open In New icon
 1. STL SYSTEMS AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 2. BERNSTEIN AG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  BERNSTEIN är en världsledande leverantör av industriell säkerhets- och kapslingsteknik. Med strömställare, sensorer, kapslingar, manöverterminaler och bärande system erbjuder vi mångsidiga lösningar.

  Webbplats Open In New icon
 3. LEUZE ELECTRONIC GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Internationell sensorexpert inom industriell automationsteknik. Med nyfikenhet och beslutsamhet har vi i mer än 50 år varit drivande inom innovation och tekniska framsteg.

  Webbplats Open In New icon
 4. AUTOMATION24 GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. TR ELECTRONIC GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. HERBERT WALDMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. HÖNTZSCH GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. SENSOR INSTRUMENTS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. REED ELECTRONICS AG MESS-, STEUER- UND REGELTECHNIK

  Schweiz

  Verified by Europages badge
 10. 4 TEC AG

  Schweiz

  Verified by Europages badge
Filter

Resultat för

Givare - Import och export

Antal resultat

509 företag