Frankrike, Talant
15km
...Detta beror på den temperatur vid vilken chokladen bearbetas. Om du smälter din choklad på det klassiska sättet, vid ca 40°C, och låter den svalna, kommer du inte att få ett glänsande resultat. De faktorer som spelar en roll vid temperering av din choklad är: tid, temperatur och rörelse. För att få en glänsande choklad måste du använda en speciell teknik för att föra chokladen till rätt temperatur. Användning av Mycryo för temperering av choklad: Smält din choklad vid 40-45°C. Referens:CHOCO-36 I lager:193 Produkter Dimensioner:550gr ViktPris:0.55...
Portfölj (192)
Frankrike, Reims
Företaget FIRSTFOODS är en livsmedelsdistributör av färska och frysta livsmedelsprodukter. Vårt breda sortiment av produkter gör det möjligt för inköpscentraler och livsmedelsgrossister att dra nytta av kvalitetsprodukter till attraktiva priser, samtidigt som vi garanterar en felfri service. Specialiserad på import-export av livsmedel i stora kvantiteter över hela Europa, är valet av FIRSTFOODS et...
Portfölj (106)

europages-appen är här!

Använd vår förbättrade leverantörsökning eller skapa dina förfrågningar på språng med den nya europages-appen för köpare.

Ladda ner i App Store

App StoreGoogle Play