• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • export

Resultat för

Export - Import och export

 1. NEAR TRADE

  Portugal

  NEAR TRADE är ett handelsföretag i Portugal som sammanför leverantörer och köpare över hela världen. Vi hämtar unika och exotiska produkter till din verksamhet i Europa. Våra grundprinciper - pragmatism, objektivitet och samarbete - gör att vi kan ingå i gynnsamma samarbeten med olika aktörer utefter lokala regerlverk, normer och kulturer. Tack vare vår stabila lista av samarbetspartners kan vi skapa kontakter mellan sydamerikanska och europeiska leverantörer och våra köpare över hela världen. Vi har en rättfram organisering och tar hänsyn till alla behov för att skapa goda avtal. Vi är verksamma inom följande sektorer: handelsvaror, industrier, tech och ekonomi. Vi vill vara ett postitivt tillskott i projekt inom varje sektor. Bland varorna vi kan tillhandahålla finns bland annat: Drycker: Vi arbetar med de bästa märkena: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Dessutom arbetar vi med brasilianska tillverkare av naturliga drycker, naturliga exotiska frukter som acerola, graviola och cupuaçu (som fruktkött eller pulver) samt naturliga snacks av tropisk maniok. Livsmedel: SÄD, DJURPROTEIN, FRUKT, VEGETABILISKA OLJOR, FRÖN OCH BOSKAPSFETT FÖR MÄNSKLIG OCH INDUSTRIELL KONSUMTION. VIN, OLIVOLJA, OLIKA FRUKTJUICE, FRUKTKÖTT, KORV, HAKE I BULK, KONSERVER, FÖRÄDLADE LIVSMEDEL. Andra produkter: KLÄDER, TRÄSLAG, PETROLEUMDERIVAT, BIOMASSA, BIOBRÄNSLE. Letar du efter en partner som kan bistå i kommersialisering av dina produkter på den internationella marknaden, eller importera från ett specifikt land? Kontakta oss!

 2. BLS LOGISTIC SERVICES GMBH

  Tyskland

  Vi erbjuder logistiktjänster och har specialiserat oss på lager, transport, lättare montering och inspektioner. Vi kan erbjuda tullager och kompletta logistik- och distributionslösningar som är speciellt framtagna för att uppfylla kundernas behov i en snabbt skiftande global ekonomi. HOS OSS FÅR NI FÖLJANDE: låg kapitalbindning lagerutrymme, kreativa och flexibla lösningar, slimmade och effektiva arbetsprocesser. Kompetenta, erfarna och motiverade experter finns till ert förfogande och hjälper er ta fram lösningar som uppfyller era behov.

 3. BIOCHEM BERNBURG GMBH

  Tyskland

  BIOCHEM Bernburg GmbH grundades 1991 som ett handels- och tillverkningsföretag. Våra verksamhetsområden ligger idag inom tillverkningen av dialysprodukter, kosttillskott, industrirengöring samt anskaffning och leverans av råvaror för tillverkning av läkemedel, livsmedel, kosmetika och kemikalier. Vi tillverkar dialyskoncentrat sedan 1998. Vårt företag är certifierat enligt IFS (Global Food Standard) och EN ISO 13485. Dessutom arbetar vi inom andra produktionsavdelningar som kontraktstillverkare av livsmedel, foder, akvarie- och kemiprodukter. Vi blandar, tappar och konfektionerar fasta och flytande produkter, även där har vi ekocertifikat (DE-ÖKO-034). Sedan 2020 tillverkar vi även desinfektionsmedel för hud, händer och ytor, samt säljer olika medicintekniska produkter som t.ex. medicinska engångsmasker och Corona-antikroppstester.

 4. ITOCHU ITALIANA

  Italien

  Företaget Itochu Italiana är verksamt inom olika sektorer med allt från fryst fisk till siden. Vi säljer djurfoder, nylontrådar, aramidtyger, tvinnade polyestergarn, blandade garn och trådar av naturliga, konstgjorda och syntetiska textilfibrer, triacetatgarn, cuprogarn. Vi distribuerar japanska modemärken. Vi exporterar fruktjuicer och oljor som bulkvaror. Import/export, mäkleri och investeringar. För ytterligare information, kontakta huvudkontoret i Milano på Via Ulrico Hoepli 5.

 5. MARIS FRATELLI SPA

  Italien

  Ledande tillverkare av samroterande dubbelskruvextrudrar med modulära självrengörande skruvar för sammansättning och granulering av material som SBS/SEBS/TPV-PVC, kompositmaterial, trämjöl och annat, kompositmaterial förstärkta med glasfibrer, kol fibrer, naturfibrer, masterbatcher av organiska och oorganiska pigment och tillsatser, smältlim och lösningsmedelsbaserade lim, naturliga och syntetiska gummiblandningar, reaktiva extruderingspolymerer, polymerlegeringar och återvunna material.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TURKISH MANUFACTURERS UNION

  Turkiet

 2. STOCKER ITALIA SRL

  Italien

 3. MMC

  Frankrike

  MMC är en grossist och distributör inom import/export i Europa och internationellt av diverse handelsvaror. Varorna som vi importerar och exporterar är avsedda för yrkesfolk över hela världen: jordbrukslivsmedel, hushållsmaskiner, konservindustrin, alkoholfria drycker, vård och hygien, e-cigaretter, kosmetika, samt tusentals referenser som Coca-Cola, Fanta och mycket mer. Med sina tre magasin i Aubervilliers, positionerar sig MMC i framkant med oslagbara priser. Ger butiker, stormarknader, snabbköp, dagligvarubutiker, restauratörer, etc. möjlighet att dra fördel av ett brett sortiment produkter till attraktiva priser och med en kontroll över logistiken över hela Frankrike. Vi utför lagerutförsäljningar av olika artiklar i små och stora mängder. För ytterligare information kan ni kontakta försäljningsavdelningen på +33 661757133 eller komma förbi på 38 RUE DE LA HAIE AU COQ, 93300 Aubervilliers, i Frankrike. Vår webbplats är för närvarande under uppbyggnad.

 4. ELICE ENTREPOT SA

  Spanien

  Företag med rötterna i Galicien, som grundades av professionella med över 25 års erfarenhet inom sektorn för lagring och tillhandahållande av färskvaror till fartyg. Skeppsleverantör Shipchandlers. Tillbehör för båtar. Import - export.

 5. KAUNO TARPININKAI, UAB

  Litauen

  Kauno Tarpininkai består av ett professionellt team där varje individ har stor erfarenhet av tullförfaranden. De vet vad klienterna gör och vad de vill ha. Kaunas ombud är effektiva och ger högkvalitativa resultat. Vi har en bred krets av kollegor och samarbetspartners över hela Litauen. Vid frågor får du uppdaterad och professionell konsultation. Vårt professionella team ger bästa kvalitet till lägsta pris.

 1. BEST PROTEIN S.L.

  Spanien

  Sedan det startade har företaget BEST PROTEIN utmärkt sig genom sina produkters och råmaterialens kvalitet. Det arbetar med inställningen att överträffa sig självt och en oneklig vilja som ger det möjlighet att erbjuda sitt bästa åt sina idrottskunder.

 2. ASIA GLOBAL SERVICES LLP

  Italien

  Asia Global Service LLP är ett snabbt expanderande, diversifierat och dynamiskt företag som erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Deras tjänster vänder sig i första hand till företag inom olje-, gas och jordbrukslivsmedelsindustrin. Företaget grundades 2013.

 1. MULTIPLA COMEX

  Brasilien

 2. GLOBAL TRADING CO.

  Turkiet

 3. PODIUMTEX

  Turkiet

 4. ARBA KIMYA

  Turkiet

 5. OYSTER FRANCE

  Förenta Staterna

 6. COTEPA

  Tunisien

 7. THEEUWEN MARKETING PLUS

  Tyskland

 8. SHANDONG HIMILE VALVE CO.,LTD

  Kina

 1. ENHANCE INDUSTRIES, S.L.

  Spanien

 2. LINKINGMARKET INTERNATIONAL TRADE S.L

  Spanien

 3. VAFFANCOLA

  Italien

 4. YAVUZTAR COMPANY

  Turkiet

 5. AMMONDO GMBH

  Tyskland

 6. INVESTPHARMA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE

  Turkiet

 7. ATERTRADE

  Turkiet

 8. VIBE EXPORT LTD

  Turkiet

 9. BARLA MARBLE

  Turkiet

 10. DCA LOGISTIK

  Turkiet

Filter

Resultat för

Export - Import och export

Antal resultat

59 954 företag

Länder