• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • betsning av stål och metall

Resultat för

Betsning av stål och metall - Import och export

 1. E. MOGGE BEIZ- UND REINIGUNGS-SERVICE FÜR INDUSTRIEANLAGEN GMBH

  Tyskland

  Med Clean & Save-systemen från Mogge GmbH kan du tryggt driva din verksamhet. Det gäller allt kring betning, kemisk rengöring av anläggningar i alla storlekar, material och konstruktioner, liksom behandling av anläggningar och system för senare drift med syre, samt betning, oljespolning och konservering av hydrauliska styrkretsar. Med Clean & Save-systemen får du inte bara en perfekt förbehandling, lasering och skydd mot korrosion och därmed mot slitage. Imponerande kostnads- och tidsbesparingar gör din anläggning och dina system prisvärdare och snabbare insatsberedda och mycket effektivare under den dagliga verksamheten. Sedan mer än 40 år litar världskända företag och koncerner på specialister från Clean & Save-system från E. Mogge Beiz- und Reinigungsservice für Industrieanlagen GmbH.

 2. EZM EDELSTAHLZIEHEREI MARK GMBH

  Tyskland

  EZM Edelstahlzieherei Mark använder kallbearbetning för att tillverka slipat och polerat blankstål, standardprofiler och specialprofiler efter ritning i de flesta typer av stålmaterial. De resulterande produkterna håller hög kvalitet och används framför allt inom anläggnings- och maskinteknik, energi- och medicinteknik, samt inom fordonsindustrin. I EZM Edelstahlzieherei Marks fabrik i Werdohl tillverkas till exempel fjäderproduktionsmaskiner av märket Proll & Lohmann och anläggningar för värme- och kemisk ytbehandling för märket BAK. EZM Metallbearbeitung und Service GmbH tillverkar bl.a. spindellager, riktmaskiner för rund- och profilmaterial med drivna riktrullar och specialprodukter efter kundönskemål. Den innovativa kombinationen av glödgnings-, strålnings-, fräs- och svarvningsprocesser som används av EZM Profil Bearbeitung i Rohr/Thüringen erbjuder ett prisvärt och konkurrenskraftigt alternativ till traditionella tillverkningsmetoder.

 3. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Tre företag med en gemensam filosofi. Schwarz-gruppen är en medelstor, traditionsrik hantverksorganisation som grundades 1921 och sedan 30 år tillbaka specialiserar sig på bearbetningen av rostfritt stål och specialmaterial. I dag är Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH inte bara erkända internationellt som experter på behållar- och anläggningsteknik, utan även ett ledande namn inom tillverkning för kiselanläggningar. Schwarz Systems GmbH levererar specialisttjänster inom ytbearbetning av rostfritt stål, serietillverkning av behållare, formteknik, robotsvetsning och bearbetning av stora komponenter. Den nyaste medlemmen i gruppen, AMP GmbH, koncentrerar sig på tjänster och service inom icke-förstörande materialprovning och lasermätning.

 4. FORM-ON GMBH - LOHNFERTIGUNG

  Österrike

 5. FRITZ WEVER GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ABL TECHNIC ENTLACKUNG GMBH

  Tyskland

 2. HACKBARTH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Vi tillverkar anläggningar för betning och galvanisering, apparater och behållare, rökgasskrubber och komplexa rörledningar för kunder med höga krav från hela världen. Vi transporterar och monterar tillverkade anläggningsdelar på beställning med det trogna teamet från Hackbarth Kunststoffverarbeitung och pålitliga logistik- och monteringspartners. Därefter sker monteringen hos ert företag enligt våra egna, stränga föreskrifter. För övervakning av byggplatsen ansvarar våra mest erfarna medarbetare som vid behov även kommunicerar med er på god fackengelska. Vi förfogar över en modern maskinpark med alla den moderna plastmaterialteknikens bearbetningsmöjligheter. Vi är godkända enligt §19 i vattenresurslagen och kontrolleras regelbundet av TÜV Rheinland. Vår kvalificerade personal har alla erforderliga certifieringar för svetsning inom området plastbearbetning. Vi utbildar löpande våra medarbetare enligt gällande arbetsmiljöriktlinjer.

 3. ARCUS EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

  I vår anläggning i tyska Weilerswist löser vi dina betningsproblem för delar i rostfritt stål. Fråga oss om betning och mekanisk bearbetning av dina produkter i rostfritt stål. Vi erbjuder: färgborttagning, spärrventil, betning av rostfritt stål, betning av metaller, rostfritt stål, rörböjar i rostfritt stål, rör i rostfritt stål, rördelar av rostfritt stål, rördelar (rörkopplingar), flänsar av rost- och syrabeständigt stål, flänsar och ansatser, flänsventiler, gängade rördelar, rundade bottnar för behållare, ledningsrör.

 4. NABU-OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  ”Vi tänker i generationer” – detta motto har ända sedan starten präglat hur NABU-Oberflächentechnik GmbH agerar. Säker tillväxt, konservativa värden och realistiska löften är alltid viktigare för oss än snabb framgång. Vi har en stark koppling till trakten och dess människor och vi ser det som vår plikt att trygga platsen för vår verksamhet. För oss är innovationer nyckeln till en hållbar framgång. Vi investerar därför alltid i vidareutveckling av vårt företag. Långsiktigt samarbete – både med våra kunder och med våra medarbetare – är viktigt för oss!

 5. WEIDNER GMBH

  Tyskland

 1. RKV OBERFLÄCHENTECHNIK INH. HANS-PETER RUBERG

  Tyskland

 2. WOLFGANG MERSI GESMBH

  Österrike

 1. BF BLAST KUMLAMA MAKINELERI

  Turkiet

 2. UNIONSTAHL NORD GMBH

  Tyskland

 3. CP GROUP

  Italien

 4. SODECTRA

  Frankrike

 5. FIDES MASCHINEN

  Tyskland

 6. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Slovenien

 7. NITTY-GRITTY S.R.L.

  Italien

 8. ELEKTROLYSE AG

  Schweiz

 1. K&S EDELSTAHL GMBH

  Tyskland

 2. CENTRE DE DECAPAGE ORLEANAIS

  Frankrike

 3. POLYLASE

  Frankrike

 4. DECABOIS

  Belgien

 5. FERR.SISTEM

  Italien

 6. AB COLOR DÉCAPAGE

  Frankrike

 7. RICERCA CHIMICA GROUP

  Italien

 8. FINOBA AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

 9. H. GRAEPEL, LTD

  Irland

 10. YWEIS PEODUCTS SL

  Spanien

Filter

Resultat för

Betsning av stål och metall - Import och export

Antal resultat

30 522 företag