• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • behandling av luft - apparater och anläggningar

Resultat för

Behandling av luft - apparater och anläggningar - Import och export

 1. ONLINE B TRUST

  Spanien

  ONLINE B TRUST är ett Spanienbaserat företag som specialiserat sig på takfläktar. Vi erbjuder även fläktar med eller utan lampa, klassiska, moderna eller designade. Vi har också ett sortiment för utomhusbruk. Vi levererar fläktar till bland annat hotell och restauranger. Dessutom är våra produkter anpassade till alla typer av rum, alla stilar och alla budgetar. Vi samarbetar med tillverkare som KlassFan, Purline och Casafan. De flesta av våra modeller har en garanti på mellan 10 och 25 år beroende på tillverkare. Vi har byggt upp samarbeten med dessa tillförlitliga tillverkare för att kunna erbjuda er produkter av högsta kvalitet. Vi kan garantera er en snabb hantering och våra team står till förfogande för att uppfylla era behov. Vi åtar oss också att leverera så snabbt som möjligt.

 2. BEKO TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  BEKO TECHNOLOGIES – trycklufts- och tryckgasteknik ”at it's best”. Sedan mer än 30 år tillbaka utvecklar, tillverkar och säljer företaget effektiva kvalitetskomponenter och -system för hantering av tryckluft, tryckgas och kondensat. Idag erbjuder BEKO TECHNOLOGIES ett sömnlöst koncept för alla uppgifter inom trycklufts- och tryckgasteknik. Kompetent rådgivning och kvalificerad service är det familjeägda företagets kännetecken.

 3. EVROMARKET

  Ryssland

  SE Euromarket tillverkar butikshyllor, kylhyllor och fönster. Hyllor, displayer och lagringsutrymmen för alla möjliga användningsområden i butiksmiljö. Vår designavdelning gör att vi kan tillverka perfekta POS-platser för butiker och stormarknader. Avdelningen för butiksinredning fokuserar på kassabänkar, trädisplayer och stående displayer. Avdelningen för kommersiell nedkylning och luftrening tillverkar kylar och frysar för butiksanvändning. Vi påbörjade vår produktion av luftrenare 2020. Vi tillverkar över 60 000 hyllmeter om året, och leverar våra butikshyllor och butikskylar till hela världen. Vi har 4 500 kvadratmeter tillverkningsutrymme, och en egen designavdelning. Vårt mål är att tillverka butikshylllor och -kylar som passar kundernas behov och maximerar deras utrymmesutnyttjande.

 4. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Vårt mål är inte bara att se de enskilda tekniska uppgifterna, utan också att ta fram helhetslösningar där ekonomisk lönsamhet, återbetalning, säkerhet och hållbarhet står i fokus. Det bästa av allt är att vi hanterar förfrågningar snabbt. Företaget ELT grundades 1996 av två ingenjörer vars erfarenhet baseras på 30 års verksamhet inom luft- och dammskyddsteknik. Tack vare vår flexibilitet och tekniska kompetens kan vi uppföra anläggningar av olika storlek både i Tyskland och utomlands. Vår styrka ligger i att företaget har en god sammanhållning med korta beslutsvägar mellan rådgivning, detaljerad planering, leverans och fackmannamässig installation.

 5. HSDI FRANCE

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrike

 2. AWITECH

  Frankrike

 3. CORAL

  Frankrike

 4. WALDNER LABOREINRICHTUNGEN GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. TBB BAUER & BAUER GMBH

  Österrike

 1. NERLING SYSTEMRÄUME GMBH

  Tyskland

 2. KEYSER & MACKAY ZWEIGNIEDERLASSUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

 1. AP-SYSTEMS GMBH

  Tyskland

 2. AIR FOR ALL REINRAUMSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. INNOVARIA - H.E.P.

  Italien

 4. HÜRNER LUFT- UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. REINRAUM-MIETEN BY WOLFGANG HASSA

  Tyskland

 6. RTA REINRAUMTECHNIK ALB GMBH

  Tyskland

 7. LLC ES SERVICE

  Ryssland

  Luftrensare från Potok är ett pålitligt och högeffektivt luftreningssystem med UV-strålning, som bekämpar virus. Utrustningen filtrerar luften, och är säker och ofarlig för människor och miljön. ES Service LLC är den ryska tillverkaren av luftreningsutrustning och -system som ligger bakom Potok. Företaget följer den globala trenden och understödjer utvecklingen av UV-teknologier för att förhöja mänsklighetens livskvalitet och skydda miljön genom att använda luftbehandlingsutrustning och -system. Potok är den första medlemmen i IUVA (det internationella UV-sällskapet) och är en välkänd tillverkare av effektiva metoder för desinfektion av byggnader, miljöer och växter. CE-märkningen på Potoks luftrenare visar att produkten följer europeiska säkerhetsstandarder för människor, fastigheter och miljömedvetenhet, samt inspektioner.

 8. KRANTZ GMBH

  Tyskland

  Företaget grundades 1882 ingenjör Hermann Krantz som också gav namn åt företaget. Idag består verksamheten i att utveckla, konstruera, tillverka och sälja luft-, värme- och kylsystem. Dessutom tillverkar Krantz GmbH filter- och barriärsystem, är experter på industriell frånluftsrening och har gjort sig ett namn även inom ventilationssystem för kraftverk-, kärnkrafts- och industrianläggningar, inklusive planering, byggnation, underhåll och testning. Vid det egna 1 000 m2 stora Research & Development Center används den senaste tekniken i laboratiorie- och experimenthallen till forskning och utveckling av produkter som rör luft. Företaget har egna tillverkningsanläggningar i Aachen och Mallersdorf (Bayern) där man framställer anpassade ventilationstekniska komponenter. Våra produkter har ett utmärkt rykte världen över. Du hittar dem överallt där energieffektivitet, kvalitet och tillförlitlighet är viktigt.

 1. OTTO ENGINEERING POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  OTTO Engineering Polska Sp. z o.o. erbjuder teknisk rådgivning, ingenjörsdesign, konstruktion och service på moderna system och tekniker för industriella kunder. Vårt arbetsområde innefattar följande: luftbehandlingssystem, HVAC-system/industriella system, renrum, en laboratoriesvit med skyddad atmosfär, ett forskningslaboratorium, ett kontor för miljöskyddsdesign, energieffektivitetsrevisioner och teknisk service.

 2. NEOGIENE

  Frankrike

 3. AEROSTAR

  Frankrike

 4. AIR-TECHNIQUES

  Frankrike

 5. SPHAIRLAB GMBH

  Tyskland

 6. GEMLOG GESELLSCHAFT FÜR MEDIZINISCHE UND PHARMAZEUTISCHE LOGISTIK MBH

  Tyskland

 7. SCHILLING ENGINEERING GMBH

  Tyskland

 8. MCRT MICRO CLEANROOM TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

 9. DANCO TECHNIK ANLAGEN- & KOMPONENTENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 10. MIKROCLEAN GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Behandling av luft - apparater och anläggningar - Import och export

Antal resultat

1 446 företag