• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • druvsorter

Resultat för

Tillverkare Producent - Druvsorter

Tillverkare/producent
  1. MAISON VIGNES & MER

    Frankrike

    Verified by europages badge

    MAISON VIGNES & MER är ett företag grundat i Provence (Frankrike) 2016. Vinrankorna är väldigt välhållna och brukade sedan många år i vindistriktet Bandol, kring kommunen Cadière d'Azur. Etablerade i rosévinernas hembygd, erbjuder vi ett sortiment roséviner, som "vin de pays", som Côtes de Provence och Bandol. Vi har också vit, rosé och röd Bandol som är kraftfulla men av kvalitet. Bandol-viner är uppskattade sedan sekler i Frankrike men också utomlands. Bandol var även ett av kung Ludvig XV: s favoritviner och blev ett måste vid de kungliga banketterna. Vid kusten, i departementet Var, sträcker vinodlingen ut sig över kullar som vetter rakt söderut, i terrasser kallade "restanques". Tveka inte att kontakta oss för mer information!

  2. DOMAINE ENCLOS DES ANGES

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Tänk er en sjöman från Irland, van vid svåra och regniga klimat, som arbetar i ett kargt landskap under Skönhetens ös stekheta sol , och en önologiprofessor från Montpellier, passionerad både för vin och människor (inklusive sin barn och sina djur). Tillsammans skapar de den milda och lyckliga galenskap som råder vid L’Enclos. Detta fina samarbete har gett två vinsortiment: Sesto och Fratecillo.

  3. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Frankrike, Viner - Languedoc Roussillon, vinproduktionsföretag, importerade viner, vin i parti, franska viner, regionala viner, Viner - Frankrike, och rött vin. Företagets huvudkontor finns i Moussoulens, Frankrike.

  4. DOMAINE F.JAUBERT

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Företaget DOMAINE F.JAUBERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Viner. Företaget är även verksamt inom Viner - Languedoc Roussillon, Viner - Languedoc Roussillon, rött vin, franska viner, rött franskt vin, franska vinodlare, vitt vin, rosévin, och sött vin. Företagets huvudkontor finns i Ponteilla, Frankrike.

  5. VIVAI RUSSO SSA

    Italien

    Vivai Russo föddes på 60-talet och har specialiserat sig på produktion och handel med skogsplantor, prydnadsväxter, Medelhavsväxter, tropiska växter, palmer, fruktträd, citrusträd och oliver.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. CHATEAU BOIS MALOT

    Frankrike

    Verified by europages badge

    CHATEAU BOIS MALOT & CHATEAU VALENTONS-CANTELOUP är ett familjeföretag beläget nära Bordeaux. Med 25 ha vinrankor klassade AOC Bordeaux Supérieur odlar vi druvsorter som är typiska för Bordeaux-området: Merlot, Cabernets, Sauvignon Blanc & Gris … Vi producerar en stor mångfald vita, rosé- och röda viner och skiljer oss från konkurrenterna genom att sälja röda, ofta prisbelönta, lagringsviner med förskjutna årgångar. Hög konsumtion av alkohol är skadlig för hälsan. Drick med måttfullhet.

  2. CHÂTEAU MONTANA

    Frankrike

    Château Montana grundades i slutet av 1800-talet. Jean Jonquères d’Oriola kommer från en jordbrukarfamilj etablerad i franska departementet Pyrénées-Orientales sedan mer en 5 sekler och styrs av sin passion att utveckla, vid sin släkts sida, jordmånens utsökthet och styrka och områdets potential. Vinodlingen täcker sextio hektar över två odlingslägen i Les Aspres, vid foten av Pic du Canigou, mellan hav och berg, söder om Perpignan. Vi arbetar på ler- och kalkhaltig jordmån med traditionella druvsorter som Syrah, Grenache, Carignan och Mourvèdre samt andra druvsorter som Merlot, Cabernet Sauvignon, Marselan och Muscat. Vi har fått certifieringen "Högt miljövärde" och använder oss av traditionella metoder som mekanisk bearbetning av jorden, respekt för miljön, vilket främjar den ekologiska mångfalden och bevarandet av låga avkastningar. Vi är nu inne i det andra året av vår övergång till ekologisk odling och vår produktion kommer att certifieras för årgången 2023. Våra viner är framställda, lagrade och tappade på flaska vid gården i vår källare som är försedd med rostfria, temperaturreglerade tankar och en lagerkällare med träfat. Utöver vår vinodlingsverksamhet som ni kan upptäcka genom besök och avsmakningar, erbjuder Château Montana en sal att hyra och övernattningslösningar vid egendomen för olika event.

  3. ARMAGNAC CASTAREDE

    Frankrike

    Företaget CASTAREDE grundades 1832 och är den äldsta armagnac-handlaren i Frankrike. Det var husets sjätte generation, Florence Castarède, som 2016 erhöll utnämningen EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant) som belönar hantverksföretag med sällsynt know-how, renommé eller med gamla anor. Företaget Castarède producerar idag sina armagnac på sin gård Château de Maniban (Bas Armagnac). Gården odlar fyra druvsorter (Colombard, Baco, Ugni Blanc och Folle Blanche) och blev nyligen tilldelad beteckningen HVE (Exploitation de Haute Valeur Environnementale). Företaget Castarède lagrar sina armagnac längre tid än vad bestämmelserna kräver för att erhålla balanserade armagnac med stor finess. Företaget Castarède öppnade en utställningslokal i Paris för mer än 15 år sedan. Introduktion till appellationen Armagnac, till produkterna. I butiken får ni avsmaka produkterna i en gemytlig stämning.

  4. CANTINA FORLI' PREDAPPIO SOCIETA' AGRICOLA COOPERATIVA

    Italien

    Vinkooperativet i Forlì grundades 1908 och omfattar tre anläggningar för framställning och förädling av vin belägna i Forlì, Predappio och Malmissole, som producerar viner av vindruvor från sina medlemmar. Det är druvsorterna från kullarna, från kullarnas fot eller från platån som garanterar druvornas kvalitet. Utöver de inhemsak druvsorterna Albana, Trebbiano, Sangiovese, Cagnina och Pagadebit tillsätts nya sorter av Chardonnay och Cabernet. Detta ger möjligheten att ta fram ett sortiment viner av mycket hög kvalitet.

  5. CHAMPAGNE PIERRE LAURENT

    Frankrike

    Pierre Laurent är ett familjeföretag sedan fem generationer som understryker sin autenticitet genom ett starkt engagemang för traditionella tekniker och bevarandet av naturen. Med passion för sin region och driven av en avantgardistisk vision för framtagningen av sina champagner, ser Pierre Laurent sig som en "trivselskapare" genom att erbjuda så naturliga sammansättningar som möjligt, som uppvisar typiska inslag från de olika jordmånerna, det hela med en ekoansvarig approach. Tradition, nöje och utbyte är värderingar som gått i arv från far till son och som han vill föra vidare. Familjen PIERRE odlar idag 4, 5 hektar i Marne-dalen, planterade främst med Pinot Meunier och Chardonnay. De främsta druvsorterna är: - Chardonnay: Noter av blomster, citrus, mineraler med finstämda uttryck.- Pinot noir: Smidighet och fruktighet, genom att tillföra fyllighet till blandningen.- Pinot meunier: Aromer av röda bär och markerad struktur. Den tillför kropp och styrka. Druvplockningen sker helt för hand sedan sekler för att garantera kvalitativ och hantverksmässig skörd. Alkoholmissbruk är farligt för hälsan, alkoholhaltiga drycker ska förtäras med måttlighet. Försäljning av alkoholhaltiga drycker till minderåriga under 18 år är förbjuden.

  1. CHÂTEAU LE BREZEGUET

    Frankrike

    Egendomen CHATEAU LE BREZEGUET köptes 1999 och producerar viner från vinrankor som i genomsnitt är 25 år utifrån druvsorten Malbec. För att producera vinerna, sker vinifieringen i ungefär tre veckor, vinet lagras sedan i minst 18 månader. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerar också en cuvée med sina gamla vinrankor som är mellan 35 och 40 år gamla. Det är en cuvée 100 % Malbec, vinframställningen är 3 till 4 veckor lång med varm slutvinifiering, och lagringen sker endast i nya ekfat i minst 18 månader. Slutligen producerar CHÂTEAU LE BREZEGUET också ett vin utifrån yngre rankor: CHEMIN DE COMPOSTELLE. Druvsorterna som används är Malbec och Merlot. Det är väldigt aromatiska, röda och roséviner med låg alkoholhalt. Tack vare ägarnas hängivelse prisbelönas dessa viner med jämna mellanrum. Vinodlingen utökades 2015 med köpet av den 12 hektar stora vingården CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

  2. VILLA DES ROIS

    Frankrike

    Villa des Rois är ett företag specialiserat på produktion och försäljning av prestigefyllda och enastående champagner, beläget i Paris, i 4: e arrondissement. Våra champagner, som är resultatet sammansättningen av druvsorter som är typiska för Champagnes jordmån och där de frodas och uttrycker sin fulla potential, återspeglar med stil och elegans huset Villa Des Rois personlighet. Våra produkter: Champagne Le Ponte Blanc - Champagne Guy L'Orfèvre. Vår mission: Välja ut och främja italienska vinskatter för att skapa en karta över utsökta och festliga kvalitetsviner.

  1. GAEC DOMAINE DU CHARDONNAY

    Frankrike

    Vingården Domaine du Chardonnay producerar stora vita chablisviner A.O.C. Ägare och odlare av stora vita Chablisviner AOC, druvsort Chardonnay. År 1987 förenade Etienne BOILEAU, William NAHAN och Christian SIMON sin passion för vin och utvecklade domaine du Chardonnay i Chablis i Bourgogne. Gården erbjuder: Petit Chablis, Chablis, Chablis premier cru "Montée de Tonnerre", Chablis premier cru "Montmains", Chablis premier cru "Mont de milieu", Chablis premier cru "Vosgros", Chablis premier cru "Vaillons".

  2. CHÂTEAU LA CAMINADE

    Frankrike

    Vingården CHÂTEAU LA CAMINADE grundades 1895 och har legat inom familjen sedan fyra generationer. Beläget inom området för appellationen Cahors, i Sydvästra Frankrike, sträcker sig vinodlingen över 35 hektar och består huvudsakligen av den emblematiska druvsorten MALBEC samt de två tilläggssorterna MERLOT och TANNAT. Slottet framställer 5 olika viner, varav tre viner från Cahors och två viner från Pays du Lot. Bland dessa fem viner är fyra röda viner och en rosévin. Gården odlar 35 hektar på miljömedvetet sätt och använder inte någon behandling på systematiskt vis, ingen kvävegödsling, för en total respekt av jordmånen. Våra viner som producerats med största omsorg är viner av hög kvalitet. De prisbelönas regelbundet i olika nationella och internationella tävlingar, guider och tidningar. Våra viner säljs till återförsäljare, importörer, cavister, grossister, kaféer, hotell och restauranger, samt den storskaliga detaljhandeln i Frankrike och internationellt.

  3. BODEGAS Y VIÑEDOS BARON D'ALBA

    Spanien

    Vinkällarna och odlingarna Barón dAlba startade med 15 hektarer på vilka olika druvsortor odlades: Macabeo, Cabernet Sauvignon, Garnacha, Merlot, Monastrell, Syrah och Tempranillo för att få ut det bästa i fråga om kvalitet och mängd.

  4. ENZO BELLUARDO

    Italien

    Företaget omfattar flera olika områden i Mazzarrone, Valle dell’Acate och Chiaramonte, som definieras efter druvornas kvalitet. Vi har tidiga och sena druvsorter och vår produktion sträcker sig från maj till december. Vi kan exportera till hela Europa och utanför Europa i olika typer av förpackningar, från 30x50-lådor till spjällådor i trä på 30x40 och 30x50, m.m. För vårt företag är vinodling själva livet

  5. CANTINA SOCIALE LUCA GENTILE SOC. COOP.

    Italien

    La Cantina sociale Luca Gentile soc. coop. agricola har varit verksam i över 50 år som institution, med respekt för territoriet och särdragen hos de lokala druvsorterna, som levereras av våra över 400 medlemmar. Företaget har kapacitet att förädla 6 000 ton druvor och lagra upp till 54 500 hektoliter vin. Produktionsområdet, som främst är inriktat på vinodling, präglas av en kalkrik jord, torr men rik på mineralsalter.

  6. BODEGAS HIJOS DE FÉLIX SALAS

    Spanien

    Bodegas Hijos de Félix Salas tillhör sedan flera generationer en vinodlarfamilj som producerar vin sedan början av 1900-talet. FRAMSTÄLLNING AV ROSEVINER: våra roséviner framställs genom olika sorter av gröna och blå druvor. FRAMSTÄLLNING AV RÖDA VINER: vi producerar unga röda viner, grand cru och millésime med druvsorten Tempranillo. Till våra klassificerade viner och årgångsviner försöker vi hitta rätt balans mellan druvsmak och den ekfatskaraktär som de får när de lagras.