• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter

Resultat för

Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter - Frankrike

Frankrike
  1. SEVAROME

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Verksamheten på Sévarome består i att skapa och tillverka söta livsmedelsaromer (vanilj, kaffe, citron, jordgubbe, kryddor, frukter, blommor, specialiteter), salta livsmedelsaromer (kökshjälpmedel), nötberedningar (pistascher, hasselnötter, smaksatta preparat), andra ingredienser (vaniljstång, livsmedelsfärg, stabilisatorer, texturmedel). Livsmedelsaromer för tillverkning av högkvalitativa livsmedelsprodukter. Vi samarbetar med stora kockar och vi saluför de bästa applikationerna för era största succéer. Vårt credo är vår passion för smaker, resultat och kundnöjdhet. SEVAROME: Kreation och tillverkning i Frankrike av livsmedelsaromer för glass, livsmedelsaromer för sorbet, livsmedelsaromer för choklad, av livsmedelsaromer för dietprodukter, livsmedelsaromer för te, livsmedelsaromer för kaffe, livsmedelsaromer för örtteer, aromer och naturaromer, färgämnen för livsmedel.

  2. LE COUSTELOUS

    Frankrike

    Verified by europages badge

    Le Coustelous är stolta över att erbjuda gastronomiska produkter från sydvästra Frankrike, med specifikt intresse för den beryktade cassoulet från Castelnaudary. Vi är måna om våra ingrediensers kvalitet och arbetar med lokala producenter för att erbjuda er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessaffärer, vinkällare och butiker specialiserade på gastronomi och andra livsmedelsspecialiteter. Frankrike är känt för sin gastronomi och vår sydvästra region är en av de ryktbaraste för sin mångfald av delikata rätter. Vår familj arbetar sedan 1993 inom beredningen av utsökta rätter för våra kunder. Vi är måna om att sätta i ljuset färska och hemmagjorda produkter från vår region. Anklever, blodkorv, ankbröst ... Men framförallt vår beryktade cassoulet, beredd enligt familjens tradition med vita bönor från Castelnaudary och kött från regionala producenter. Vi är tillgängliga för ytterligare information om våra produkter. Hos "Le Coustelous" är familjen i centrum för vår konservverksamhet och vi är stolta att dela vår passion för sydvästra Frankrikes gastronomi med er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

  3. TFOODS

    Frankrike

    TFOODS säljer och marknadsför tillagade maträtter efter traditionella recept från Maghreb för att äta sunt och gott: Tillagade, 100 % naturliga maträtter från Maghreb och från Medelhavet. Våra för- och huvudrätter är tillagade enligt traditionella recept från Maghreb av det kända märket Sannefa som har ett produktsortiment av väldigt god kvalitet. Vårt mål: erbjuda Medelhavet i era tallrikar! Våra rätter är omsorgsfullt tillredda med rätt produkter och kryddor, av rigorösa kockar som bjuder er på en kulinarisk läckerhetsresa. De mest populära och emblematiska förrätterna och tillagade maträtterna är tillredda och inspirerade av de autentiska tunisiska klimat- och lägesförhållandena. Hemligheten bakom recepten ligger inte endast i berednings- eller tillagningsmetoden, men också i de 100 % tunisiska kryddorna och produkterna, utan färgämnen och konserveringsmedel. Medelhavet som ni aldrig smakat det tidigare!

  4. ALIMENTATION FINE DE FRANCE

    Frankrike

    Alimentation Fine de France är en fransk referens inom delikatessvaror tack vare en rigorös kvalitetspolitik: urval av produkterna på smakkriterier med stränga kvalitetskrav, vi undviker i högsta möjliga mån olika tillsatser, färgmedel, konserveringsmedel, och främjar användningsvänlighet och innovation inom ramarna för fransk matlagningstradition. Införande av total spårbarhet av produkterna (HACCP-standard) för bästa livsmedelssäkerhet. Denna kvalitetspolicy, kombinerad med ständiga kommersiella ansträngningar och en fördjupning av sortimenten, har gjort det möjligt att bredda kundkretsen till ansedda varuhus och export. Alimentation Fine de France erbjuder idag, under sina egna märken M. de Turenne, Atelier Turenne och Lou Bersac, ett sortiment på mer än 1 200 uppskattade kvalitetsprodukter, som förnyas varje halvår genom att tillskott av originella och exklusiva nyheter som exempelvis Selôvin.

  5. COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO

    Frankrike

    Företaget COMPAGNIE DES PECHES SAINT-MALO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fisk - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Djupfrysta färdiga maträtter, Fiskar, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Djupfrysta färdiga maträtter, surimi, och Fiskar. Företagets huvudkontor finns i Saint Malo, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. GOURMET PROVENCE

    Frankrike

    Företaget GOURMET PROVENCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsspecialiteter. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Delicatessen, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, livsmedelsproducent, Livsmedel - Import/Export, Delicatessen, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Arles, Frankrike.

  2. VALETTE FOIE GRAS

    Frankrike

    Företaget VALETTE FOIE GRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, leverantörer av ankkonserver, svart tryffel, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Gourdon, Frankrike.

  3. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

    Frankrike

    Företaget ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Anklår, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Albi, Frankrike.

  4. LOU GASCOUN

    Frankrike

    Företaget LOU GASCOUN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom typiskt regionalt kök, traditionell snabbmat, färska färdiglagade rätter med kött, och gås- anklever. Företagets huvudkontor finns i St Medard D Eyrans, Frankrike.

  5. TASTE OF PROVENCE

    Frankrike

    Företaget TASTE OF PROVENCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Sisteron, Frankrike.

  1. BARON DE ROQUETTE

    Frankrike

    Företaget BARON DE ROQUETTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Konservindustri - Maskiner och utrustning, Konservindustri - Maskiner och utrustning, och lokala produkter. Företagets huvudkontor finns i Saint-Félix Lauragais, Frankrike.

  2. JEAN LARNAUDIE

    Frankrike

    Företaget JEAN LARNAUDIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, ankkött, regionala charkuterivaror, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Figeac, Frankrike.

  1. EURALIS GASTRONOMIE

    Frankrike

    Företaget EURALIS GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Gåslever, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gåslever, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, och leverantörer av ankkonserver. Företagets huvudkontor finns i Lescar Cedex, Frankrike.

  2. CORSICA GASTRONOMIA

    Frankrike

    Företaget CORSICA GASTRONOMIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom sylt. Företagets huvudkontor finns i MEZZAVIA, Frankrike.

  3. MAISON GODARD

    Frankrike

    Företaget MAISON GODARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gåslever. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och svart tryffel. Företagets huvudkontor finns i Gourdon, Frankrike.

  4. SAS SAMARAN

    Frankrike

    Företaget SAS SAMARAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, charkuteri, och AOC-viner. Företagets huvudkontor finns i Toulouse, Frankrike.

  5. LE COMPTOIR A BOCAUX

    Frankrike

    Företaget LE COMPTOIR A BOCAUX, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Konserver, Konserver, Delikatessprodukter, fiskpaté, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Dompierre Sur Yon, Frankrike.

  6. BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES

    Frankrike

    Företaget BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Rueil Malmaison, Frankrike.

  7. LUMAFRAIS

    Frankrike

    Företaget LUMAFRAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pasta. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gastronomiska specialiteter, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i BEDARRIDES, Frankrike.

  8. AGIS TRAITEUR

    Frankrike

    Företaget AGIS TRAITEUR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Avignon, Frankrike.

  1. SAS FRIAL

    Frankrike

    Företaget SAS FRIAL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom djupfrysta produkter från havet. Företagets huvudkontor finns i Saint Martin Des Entrées, Frankrike.

  2. ACTIDIET

    Frankrike

    Företaget ACTIDIET, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i La Broque, Frankrike.

  3. BORVO TRAITEUR

    Frankrike

    Företaget BORVO TRAITEUR, som är verksamt inom sektorn för Rökt och insaltad fisk. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Charkuterivaror och skinkor, Konserverat fläskkött, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Charkuterivaror och skinkor, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Chemilly Sur Yonne, Frankrike.

  4. LA GOULETTOISE

    Frankrike

    Företaget LA GOULETTOISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i GARDANNE, Frankrike.

  5. LA FERME VIGNECOISE

    Frankrike

    Företaget LA FERME VIGNECOISE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Vignec, Frankrike.

  6. SODICAS SAS

    Frankrike

    Företaget SODICAS SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i CASTELNAUDARY Cedex, Frankrike.

  7. DARVAUX

    Frankrike

    Företaget DARVAUX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Aix En Provence, Frankrike.

  8. MIELLERIE ESTIVAMIELS

    Frankrike

    Företaget MIELLERIE ESTIVAMIELS, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Estivareilles, Frankrike.

  9. NATUREGE

    Frankrike

    Företaget NATUREGE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Jassans Riottier, Frankrike.

  10. PEYRE

    Frankrike

    Företaget PEYRE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Aumont Aubrac, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

  • Endast relevanta leverantörer
  • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
  • 100% gratis
Filter

Resultat för

Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter - Frankrike

Antal resultat

205 Företag