• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • nötkött

Resultat för

Nötkött

Charkuterivaror och skinkor
  1. NORENCA

    Belgien

    Företaget NORENCA, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom griskött, och nötkött. Företagets huvudkontor finns i Geel, Belgien.

  2. HICKS FOODS LTD

    Irland

    Företaget HICKS FOODS LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Nötkött, och Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Dublin, Irland.

  3. G. A. MÜLLER GMBH

    Tyskland

    Företaget G. A. MÜLLER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Nötkött, och Nötkött. Företagets huvudkontor finns i Neu-Isenburg, Tyskland.

  4. KURTH VIANDES

    Belgien

  5. CÔTE2BOEUF

    Frankrike

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, tillverkare av hantverksmässiga, insaltade produkter från Aveyron, är en hyllning till ett emblem för den franska gastronomin: torkad korv! Tillverkningen sker som förr, med endast 3 ingredienser: utvalt kött från uppfödningar i Aveyron, i Frankrike, salt från Guérande, Kampotpeppar IGP. Inget konserveringsmedel, inga färgämnen, ingen nitrit! Endast 3 ingredienser, precis som förr. Coppa, lonzo, torkat skinkinnanlår, torkat oxkött från Aubrac, chorizo, guanciale, torkad korv, "saucisson", utgör vårt sortiment charkuterivaror utan nitrit som vi producerar hos oss i Laissac, i Aveyron. COTE2BOEUF har också uppfunnit Popiner: fint skivat kött i 100 % återvinningsbar och pantbar glasburk. När den väl vakuumförseglats, håller Popinen i 3 månader vid rumstemperatur. Tillgänglig i 3 format (Popine, Marmite, Chaudron), är det idealt till era racletter på vintern och era charkuteribrickor under de varma månaderna.