SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Produktionen av Cacio di Pienza härstammar från en anrik tradition. Mjölkproducenterna har bildat Cooperativa di Cotignano, som för vidare de traditionella metoderna: försörjningen av mjölk, med karaktäristiska aromer av typiska ängsörter från Orcia-dalen, mogningstiderna och framför den särskilda omsorgen för ostarnas kvalitet.Kooperativet lagrar så gott som all tillgänglig mjölk vid en anläggning som uppfyller EU-standarderna: det kan förädla en stor mängd och producera olika typer av ostar. Våra produkter är uteslutande framställda utifrån fårmjölk.

Företagets webbplats

verksamhet

Bilder som postats av detta företag

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Nyckelord förknippade med detta företag

  • Ostar
  • ekologisk fårost
  • laktosfri fårost
  • MARZOLINO
  • pecorino från pienza
  • ricotta av fårmjölk
  • fårost från toscana
  • halvmognad fårost
  • mognad fårost
  • ricotta
  • fårost med peppar
  • torr fårost

Utöka listan

Kompletterande info

Redigera innehållet för mitt företag

Nyckelsiffror

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Organisation

  • Företagets natur
    Företagets natur
    Säte, Moderbolag
  • Huvudverksamhet
    Huvudverksamhet
    Tillverkare/ Producent

Marknader och utbytesområde

Omland

Regional
Nationell
Europeisk
Internationell
Grönt: täckt zon
Grått: zon utan täckning

Företaget har inga uppgifter om import- och exportzoner

Företaget har inga uppgifter om import- och exportzoner

Försäljningsinformation

Incoterms

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Betalningssätt

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Banker

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

R73651210 1660 v

Relaterade sökningar