SOCIETÀ COOPERATIVA VAL D'ORCIA SOCIETÀ AGRICOLA

Produktionen hos Cacio di Pienza är en tradition med mycket gammalt ursprung som överförs från generation till generation. Flera mjölkproducenter gick samman för att bilda Cooperativa di Cotignano. De använder sig av och bevarar de traditionella förädlingsmetoderna: användningen av mjölk vars karaktäristiska aromer kommer från de typiska örterna på ängarna i Orcia-dalen, mogningsteknikerna och framför allt en särskild omsorg om ostarnas kvalitet.

Företagets webbplats

verksamhet

Bilder som postats av detta företag

  • FORMAGGI FRESCHI

  • FORMAGGI SEMISTAGIONATI

  • RICOTTA

Nyckelord förknippade med detta företag

  • Ostar
  • Ost ekologisk Pecorino
  • Pecorino utan laktos
  • Marzolino
  • Freschello
  • Marzolino utan laktos
  • pecorino från pienza
  • ricotta av fårmjölk
  • fårost från toscana
  • halvmognad fårost
  • mognad fårost
  • ricotta
  • fårost med peppar
  • torr fårost

Utöka listan

Kompletterande info

Redigera innehållet för mitt företag

Nyckelsiffror

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Organisation

  • Företagets natur
    Företagets natur
    Säte, Moderbolag
  • Huvudverksamhet
    Huvudverksamhet
    Tillverkare/ Producent

Marknader och utbytesområde

Omland

Regional
Nationell
Europeisk
Internationell
Grönt: täckt zon
Grått: zon utan täckning

Företaget har inga uppgifter om import- och exportzoner

Företaget har inga uppgifter om import- och exportzoner

Försäljningsinformation

Incoterms

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Betalningssätt

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

Banker

Detta företag har inte fyllt i dessa uppgifter.

R73651210 1660 p v

Relaterade sökningar