RBECO SP. Z O.O. - Manufacturer & suppilier of biodegradable products for packaging, paper bags, shredded paper

Polen

Factory icon Tillverkare/ Producent

RBECO SP. Z O.O.
Web icon

Översikt över produktkatalogen

Polen

Verifierat av Europages

Produkterna som ger försändelsen en vacker finish är personliga band och ekologiska klistermärken för lådor. Perfekt för att dekorera gåvor. Vi erbjuder exklusiva satinband i olika färger och bredder. Satinband ger elegans och gör det enkelt att göra vackra rosetter. Vi kan tillverka miljövänliga klistermärken för lådor i olika former och storlekar. Möjligheten att personifiera bandet och miljödekalerna framhäver försändelsens kvalitet och varumärkets prestige. Du kan sätta din företagslogotyp, företagsnamn eller annan grafik på ekologiska klistermärken och satinband. Klistermärkena kan ha olika matta eller blanka ytor. Båda produkterna kompletterar hela det förpackade paketet och är en oumbärlig del av varje uppackning. Fördelen med att använda personliga ekologiska klistermärken på lådorna är att det ger kunden originaliteten i den förpackade förpackningen, så att kunden kan vara säker på att ingen har öppnat lådan framför honom och att lådan har packats speciellt

Begär prisuppgift

Polen

Verifierat av Europages

E-handelslådor är en ekonomisk och praktisk lösning när det gäller att packa produkter för frakt. Vi erbjuder lådor i olika storlekar och färgvarianter. De har en bekväm förslutning och inga ytterligare tejper behövs för förpackningen. E-handelslådorna kan också ha en glidanordning, som ytterligare säkrar de förpackade produkterna och gör det möjligt för kunden att returnera i samma låda. Dessutom kan vi trycka en logotyp eller annan grafik på lådan, vilket gör den till ett utmärkt marknadsföringsverktyg. Kartongens höga kvalitet och ett professionellt utfört tryck är ett perfekt bevis på produktens hållbarhet. Vi erbjuder också exklusiva dekorativa askar, som är en perfekt lösning för att skapa PR-paket och presentförpackningar.

Begär prisuppgift

Polen

Verifierat av Europages

Vårt erbjudande omfattar pappersfyllning för förpackningar i form av en kärnfri rulle som är perfekt som skyddsförpackning för e-handelslådor. Det är ett ekologiskt förpackningspapper i en naturlig, grå färg som är tillverkat av återvunnet material. Papper med en vikt på 80 g. Denna boxfiller är mycket enkel att använda, den fyller ut boxens utrymme exakt och skyddar produkterna från skador under transporten. Det kan också användas som distans mellan lager av produkter på en pall eller som omslagspapper.

Begär prisuppgift

Polen

Verifierat av Europages

Om du vill skydda dina produkter i glasförpackningar under transport bör du definitivt kolla in denna idé för flaskförpackningar. Glass protector - SLIVV är en perfekt lösning som anpassar sig till förpackningens form. Jar bottle eco protector slivv ger fullt skydd från botten till toppen tack vare den speciella flikfunktionen. Det gör att du kan transportera dina flaskor både horisontellt och vertikalt. Alla material som används vid tillverkningen av flaskskyddet är återvinningsbara och kan återanvändas. Hylsorna kan användas många gånger och bidrar därmed till noll avfall. Alla papper vi använder kommer från kontrollerade skogar. Huvudmålet är att skydda glasförpackningar mot oavsiktlig skada och att hålla alla etiketter och taggar i utmärkt skick. Slivv är en ekologisk form av förpackning och säkring av produkter för frakt. De är perfekta för kosmetika, keramik, handgjorda ömtåliga föremål och alkoholindustrier som vin, sprit. Vi erbjuder ett brett utbud av storlekar - perfekt för ditt varumärke.

Begär prisuppgift
Polski Se de 14 produkterna English Se de 10 produkterna Deutsch Se de 10 produkterna Български Se de 10 produkterna Čeština Se de 10 produkterna Dansk Se de 10 produkterna Español Se de 10 produkterna Suomi Se de 10 produkterna Français Se de 10 produkterna Eλληνική Se de 10 produkterna Magyar Se de 10 produkterna Italiano Se de 10 produkterna Lietuvių Se de 10 produkterna Nederlands Se de 10 produkterna Português Se de 10 produkterna Română Se de 10 produkterna Slovenščina Se de 10 produkterna Türkçe Se de 10 produkterna

RBECO är en polsk tillverkare av ekologiska paketeringskomponenter. Vi är ett familjeföretag med över femton års erfarenhet på marknaden. Våra huvudsyften är att ansvara för paketerade produkters skydd och estetik, så att märkets image förstärks. Vi är specialiserade på tillverkning av paketfyllning gjord av strimlat och veckat, skuret papper - i form av pappersstrimlor och exklusiva silkespapper för inslagning i 60 färger, papperssnören/-rep och skyddande sleeves för glasprodukter under transport. Våra produkter har högsta kvaltet: - ZigZag deluxe-pappersstrimlor, ekologisk fyllning, med en innovativ dammfri formula och elasticitet. Perfekt för paketinslagning, korgfyllnad, skyddsemballage för e-handel, strimlad fyllning som lådfyllning - ekologiska sleeves för glas, burkar och flaskor som skydd under transport och flygresor. Perfekt för ömtåligt gods så som grönsaker, kosmetika och sprit - Karbonpapper för inslagning och produktseparation - kärnlöst papper för produktinslagning - papperskassar för shopping och catering - Pappersrep/-snören för produktinslagning, decoupage, floristbruk samt handtag för papperskassar - Hexacombkartong för förflyttning av ömtåliga föremål, perfekt för produktskydd under transport - Fettresistent papper för livsmedel - dekorativa element för lådor (rosetter, ekologiska klistermärken). Vi personaliserar alla produkter, så att du kan skapa en uppackningsupplevelse som är unik för ditt märke.

Senaste nytt om företaget

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Warsaw Pack – 7th International Fair of Packaging Technology

Deltagande i ett evenemang ・ 2023 cuo 24 läsa mer Open In New icon

Ladies and Gentlemen, in connection with your participation as an exhibitor in the 7th edition of the International Fair of Packaging Technology and Packaging, we would like to thank you for visiting our stand. We are very pleased that the stand prepared by us aroused great interest on your part. We would like to emphasize that the Warsaw Pack Fair was an excellent opportunity to present, among others, our latest product ZigZag Delux paper chips and meetings with our clients and partners. We would also like to invite you to the next edition next year!

Dokumentation

Company presentation

Länkar till videoklipp

Domain icon Tillverkare/ Producent

RBECO SP. Z O.O.

Ul. Załęska 106

35-322 Rzeszów - Polen

Momsnr.
Kontakt

Företagsinformation

Nyckelsiffror

  • Antal anställda
    11 – 50
  • Säljare
    1 – 10

Organisation

  • År då företaget grundades
    2007
  • Huvudverksamhet
    Tillverkare/ Producent

Affärsinformation

Omland

  • Check Circle Outline icon Internationell

Betalningssätt

  • Internationell postanvisning
  • Överföring med BIC
  • Standbyremburs
  • Dokumentinkasso
  • Remburs

Banker

  • ING Bank Śląski

Leveransområden

Leveransvillkor (incoterms)

Ansvar
  • Köpare
  • Delad
  • Säljare

Verksamhet för RBECO SP. Z O.O.

  • Papper till förpackningsindustrin
  • Papperspåsar
  • Förpackning
  • matkassar
  • Skyddsemballage
  • biologiskt nedbrytbara emballage
  • emballagepapper
  • fettavstötande papper
  • Wine bottle packaging
  • Ekologisk förpackning