PROUD to ANNOUNCE Ahi tuna carpaccio, micro greens drizzled with peppery Nature Blessed #extra virgin olive oil and prepared local Hawaiian sashimi style the best cut of thinly sliced raw fish served over a bed of shredded cabbage
Grekland
Tillverkare/ Producent
Extra jungfrulig olivolja är en central ingrediens i Medelhavsköket. Därför har vi rest runt hela Grekland och letat upp jordbrukare och producenter som delar våra värderingar och använder optimala odlingsförhållanden, jordbruksmetoder och skördetekniker som baseras på hållbarhet. Oliverna som används för att tillverka denna extraordinära olja odlas i Pieria-bergen, plockas för hand och pressas omedelbart för att producera den superba extra jungfruliga olivolja som fick guldmedalj i New York International Olive Oil Competition(NYIOOC).
PROUD to ANNOUNCE Ahi tuna carpaccio, micro greens drizzled with peppery Nature Blessed #extra virgin olive oil and prepared local Hawaiian sashimi style the best cut of thinly sliced raw fish served over a bed of shredded cabbage
Tillverkare/ Producent
Industrial Area
Entrance a, block 19, building 7
570 22 Sindos, Thessaloniki - Grekland
Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.