LLC WEIGHING EQUIPMENT PLANT - Manufacturer of industrial weighing and dosing equipment

Ryssland

Factory icon Tillverkare/ Producent

LLC WEIGHING EQUIPMENT PLANT
Web icon
Kontakt

Ryssland

ZVO förser sina kunder med VTA-DS-modeller avsedda för en last på 20, 30, 40, 60, 80, 100, 150, 200 ton. De innehåller från 1 till 5 moduler. Den medföljande axelvågbroen kan installeras på en betongbas utrustad med ramper för infart. Fördelar med autovågar Autovågar för axelvägning producerad av ZVO kännetecknas av sådana fördelar som: ✅ 36 ​​månaders garanti; ✅ skyddsgrad för töjningsmätare IP68; ✅ förekomsten av en utökad ramp för installation i taket; ✅ kablar med en metallhylsa för att skydda isoleringen; ✅Möjlighet att komplettera med en duplikat skärm, staket; ✅ driftsäkerhet, hållbarhet och noggrannhet för mätningar. Autovågar för axelvägning av fordon kan tillverkas i en explosionssäker version och utrustas med programvara med avancerade funktioner för integrering i automatiserade komplex.

Ryssland

Lastbilsvågar av denna typ används för vägning av fordon med full körning på den lastmottagande plattformen. Dessa lastbilsvågar används inom olika verksamhetsområden: inom handel, jordbruk, byggindustri, metallurgi, spannmålsbearbetning, kött, mejeri, livsmedel och andra industrier, både för kommersiell viktredovisning och för teknisk. Denna typ av skala installeras permanent eftersom deras överföring är mycket arbetskrävande. Installation av lastvågar utförs på en rak sektion på en förmonterad grund (konstruktionsuppdrag tillhandahålls av tillverkaren). Lastbilsvågar för vår produktion är mycket efterfrågade på marknaden eftersom vi producerar kvalitetsprodukter, gör pålitlig installation och levererar vågen i tid!

Ryssland

Vagnens vågar för anläggningen för vägningsutrustning är en pålitlig metallkonstruktion med en uppsättning högkvalitativ elektronik, utformad för vägning av gods som transporteras med järnväg, oavsett deras karaktär och transportsätt (plattformar, tankar). Vågarna kan väga laster som väger mellan 30 och 200 ton. Den största fördelen med bilvågarna i anläggningen för vägningsutrustning är kvalitet, pålitlighet, hållbarhet, uthållighet och förmågan att arbeta under de svåraste driftsförhållandena var som helst i Ryssland och grannländerna. För att komma igång föreslår vi att du bekantar dig med några av de viktigaste fördelarna med ZVO järnvägsvågar: ✅ Maximal belastning från 30 till 200 ton; ✅ Längden på lastreceptorsektionen är från 3 till 7 meter; ✅ Antal sektioner av lastmottagande enheter från 1 till 7 delar; ✅ Driftstemperaturområde från - 50 till + 50 ° С.

Ryssland

Vid anläggningar för produktion, bearbetning och lagring av farliga ämnen finns det en hög risk för olyckor. Särskilda säkerhetskrav ställs på sådana företags utrustning, inklusive vägningsutrustning. Vägning av kemiska, giftiga ämnen, oljeprodukter och gaser på explosionssäker utrustning. Explosiva och brandfarliga ämnen transporteras med järnväg, väg, flyg och sjötransport. Väg vikterna på en speciell explosionssäker skala. De skyddas av ett egensäkert elnät. Explosionssäkra lastbils- och järnvägsvågar kan ha ett maximalt mätområde på upp till 200 ton. Järnvägståg vägs: ✅ lastat och tomt tåg; ✅ vagnar utan att stoppa trafiken utan att koppla ur tåget; ✅ vagnar som laddas (i doser). Moderna explosionssäkra vågar är föremål för obligatorisk certifiering. Rätt val av vägningsutrustning sparar materiella värden och människoliv.

Ryssland

Flödesmätare VES-Ter för närvarande i en mängd olika industriella applikationer. Oftast används de: ✅ där bearbetning av olika varor krävs; ✅ inom livsmedelsindustrin för att följa doseringen av enskilda ingredienser; ✅ vid tillverkning av byggmaterial; ✅ inom den kemiska industrin. Principen för drift av hissvågar För att utföra vägning av den erforderliga volymen bulkmaterial, bestämmer den kontinuerliga dispensern nödvändigtvis egenskaperna för centrifugalkraften som uppstår vid godskontakt med plattformen. Den sistnämnda specialformen gör att du kan visa vägningsresultaten så exakt som möjligt på monitorn, vilket bara tar några minuter. För att samla in centrifugalkraftindikatorerna så tydligt som möjligt, används en speciell sensor installerad på botten av brickan vid "Vägutrustningsanläggningen". Den mottagna informationen behandlas noggrant och överförs sedan till vägningsregulatorn.

Ryssland

Bälteskalan är en höghållfast metallkonstruktion. Den levereras i en uppsättning med högkvalitativ elektronisk utrustning, vilket bekräftas av GOST OIML R 76-1-2011. Deras huvudsyfte är att beräkna massan av bulkmaterial vid transporttid längs transportören. För viktredovisning för industriella ändamål används material såsom: kol, krossad sten, cement, gödselmedel, kemikalier och andra liknande material. Dessa transportvågar installeras i transportören under rullstödet. Vägningsutrustning levererar vågen med exakta tekniska och operativa egenskaper Fördelar med samarbete: ✅ ett varierat sortiment av utrustningsval; ✅ det är möjligt att välja och beställa individuella vågar för varje kund; ✅ bekväm installation, som tar upp till 4 timmar; ✅ låga underhållskostnader. Du kan beställa transportband som passar dig.

Ryssland

För företag som funderar på att köpa utrustning för dosering uppstår uppgiften att designa en linje från grunden eller integrera utrustningen i en befintlig produktionslinje. Big-bag mjuka behållare används ofta. I detta fall uppstår problemet med att fylla de mjuka behållarna i stora påsar, vilket är nödvändigt för en exakt och snabb förstärkning av en given massa. Fokuserar på perspektivet för användning av stora påsar, vår anläggning designar och tillverkar stationer för att fylla flexibla behållare, till exempel stora påsar med bottenvägning. Station för fyllning av flexibla behållare av storpåse med bulkmaterial med en bulkdensitet på upp till 2500 kg / m, ett doseringsintervall från 300 till 2000 kg, med hänsyn till vikten både inom företaget och för vägning av varor.

Ryssland

Vägning av batcher för att fylla olika bulkprodukter i mjuka behållare som "Big Bag". Dispenser för stora påsar (station för fyllning av stora påsar) nummer för utmatning av mineralgödsel, socker, salt, spannmål, frön, bränslepellets, plastpellets och andra bulkmaterial. Gravity feed är standard. Principen för denna dispensers funktion är som följer: Big Bag är preliminärt upphängd på en speciell krok på dispensern, sedan startas dispenseringsläget. Påsens munklämma släpps, luft tillförs för att öppna påsen och doseringsprocessen börjar vid högt flöde (grov dosering). När dosen är nästan full stänger ventilen cirka 95% och materialet fylls helt, varefter ventilen stängs 100%. Utdelningsprocessen är klar. Påsen tas bort från dispensern och dispenseringsalgoritmen upprepas.

Ryssland

Rotationsbatcher DFSM-RP är konstruerad för förpackning av lösa, pulverformiga och lösa produkter, såsom cement, sand, kalk, torra byggblandningar etc. I ventilsäckar som väger mellan 10 och 50 kg med en hastighet på upp till 200 förpackningar per timme ( baserat på 50 kg / påse) och upp till 350 förpackningar per timme (med en hastighet på 25 kg / påse). Ventilpåfyllningsdispensern är en svetsad basram som rymmer rotorn, rotationsmotorn, viktsensorn och påstipparen. Den roterande mataren är utrustad med ett sidoöverdrag för snabbkoppling för enkel åtkomst för rengöring och visuell inspektion. Utformningen av dispensern för påfyllning av ventilpåsar gör att du snabbt kan service varje mekanism. Dosering efter vikt av material - vikt, en töjningsmätare används för att mäta vikten. Gjordes på bruttobasis. Materialet vägs kontinuerligt tillsammans med påsen när det fylls. Doseringsalgoritmen är tvåhastighets, varför doseringsnoggrannheten ökas avsevärt.

Ryssland

DFSM-vägningsbatchertypen är avsedd för att fylla öppna påsar med pulveriserade, korniga, granulära och klumpiga produkter, såsom (kaliumgödselmedel, salt, socker, spannmål, frön, bränslekorn, plastkorn och andra material) med en kornstorlek på upp till 15 mm utan en tätningssystemprodukt. De främsta fördelarna med dispensern för fyllning av DFSM-2-50: ✅ Enkel montering och installation under förvaringsfacket; ✅ Produktivitet upp till 360 mesh / timme. *; ✅ Hög noggrannhet vid fyllning med ett adaptivt doseringssystem; ✅ Automatisk självjustering för olika produkter; ✅ Automatisk dosjustering; ✅ Bästa valuta för pengarna på den ryska marknaden; ✅ Brett dosintervall. Möjlighet att dosera påsar från 2 till 50 kg på en modell; ✅ Användningen av "Camozzi" pneumatik ökar utrustningens tillförlitlighet och hållbarhet; ✅ Finns i rostfritt stål.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.