LLC WEIGHING EQUIPMENT PLANT - Manufacturer of industrial weighing and dosing equipment Verified by Europages badge

LLC WEIGHING EQUIPMENT PLANT

Ryssland

Verified by Europages badge

Bälteskalan är en höghållfast metallkonstruktion. Den levereras i en uppsättning med högkvalitativ elektronisk utrustning, vilket bekräftas av GOST OIML R 76-1-2011. Deras huvudsyfte är att beräkna massan av bulkmaterial vid transporttid längs transportören. För viktredovisning för industriella ändamål används material såsom: kol, krossad sten, cement, gödselmedel, kemikalier och andra liknande material. Dessa transportvågar installeras i transportören under rullstödet. Vägningsutrustning levererar vågen med exakta tekniska och operativa egenskaper Fördelar med samarbete: ✅ ett varierat sortiment av utrustningsval; ✅ det är möjligt att välja och beställa individuella vågar för varje kund; ✅ bekväm installation, som tar upp till 4 timmar; ✅ låga underhållskostnader. Du kan beställa transportband som passar dig.

Ryssland

Verified by Europages badge

För företag som funderar på att köpa utrustning för dosering uppstår uppgiften att designa en linje från grunden eller integrera utrustningen i en befintlig produktionslinje. Big-bag mjuka behållare används ofta. I detta fall uppstår problemet med att fylla de mjuka behållarna i stora påsar, vilket är nödvändigt för en exakt och snabb förstärkning av en given massa. Fokuserar på perspektivet för användning av stora påsar, vår anläggning designar och tillverkar stationer för att fylla flexibla behållare, till exempel stora påsar med bottenvägning. Station för fyllning av flexibla behållare av storpåse med bulkmaterial med en bulkdensitet på upp till 2500 kg / m, ett doseringsintervall från 300 till 2000 kg, med hänsyn till vikten både inom företaget och för vägning av varor.

Ryssland

Verified by Europages badge

Vägning av batcher för att fylla olika bulkprodukter i mjuka behållare som "Big Bag". Dispenser för stora påsar (station för fyllning av stora påsar) nummer för utmatning av mineralgödsel, socker, salt, spannmål, frön, bränslepellets, plastpellets och andra bulkmaterial. Gravity feed är standard. Principen för denna dispensers funktion är som följer: Big Bag är preliminärt upphängd på en speciell krok på dispensern, sedan startas dispenseringsläget. Påsens munklämma släpps, luft tillförs för att öppna påsen och doseringsprocessen börjar vid högt flöde (grov dosering). När dosen är nästan full stänger ventilen cirka 95% och materialet fylls helt, varefter ventilen stängs 100%. Utdelningsprocessen är klar. Påsen tas bort från dispensern och dispenseringsalgoritmen upprepas.

Ryssland

Verified by Europages badge

Rotationsbatcher DFSM-RP är konstruerad för förpackning av lösa, pulverformiga och lösa produkter, såsom cement, sand, kalk, torra byggblandningar etc. I ventilsäckar som väger mellan 10 och 50 kg med en hastighet på upp till 200 förpackningar per timme ( baserat på 50 kg / påse) och upp till 350 förpackningar per timme (med en hastighet på 25 kg / påse). Ventilpåfyllningsdispensern är en svetsad basram som rymmer rotorn, rotationsmotorn, viktsensorn och påstipparen. Den roterande mataren är utrustad med ett sidoöverdrag för snabbkoppling för enkel åtkomst för rengöring och visuell inspektion. Utformningen av dispensern för påfyllning av ventilpåsar gör att du snabbt kan service varje mekanism. Dosering efter vikt av material - vikt, en töjningsmätare används för att mäta vikten. Gjordes på bruttobasis. Materialet vägs kontinuerligt tillsammans med påsen när det fylls. Doseringsalgoritmen är tvåhastighets, varför doseringsnoggrannheten ökas avsevärt.

Ryssland

Verified by Europages badge

DFSM-vägningsbatchertypen är avsedd för att fylla öppna påsar med pulveriserade, korniga, granulära och klumpiga produkter, såsom (kaliumgödselmedel, salt, socker, spannmål, frön, bränslekorn, plastkorn och andra material) med en kornstorlek på upp till 15 mm utan en tätningssystemprodukt. De främsta fördelarna med dispensern för fyllning av DFSM-2-50: ✅ Enkel montering och installation under förvaringsfacket; ✅ Produktivitet upp till 360 mesh / timme. *; ✅ Hög noggrannhet vid fyllning med ett adaptivt doseringssystem; ✅ Automatisk självjustering för olika produkter; ✅ Automatisk dosjustering; ✅ Bästa valuta för pengarna på den ryska marknaden; ✅ Brett dosintervall. Möjlighet att dosera påsar från 2 till 50 kg på en modell; ✅ Användningen av "Camozzi" pneumatik ökar utrustningens tillförlitlighet och hållbarhet; ✅ Finns i rostfritt stål.

Ryssland

Verified by Europages badge

Vägutrustning av hög kvalitet av rostfritt stål efterfrågas inom olika områden inom kemi, livsmedelsindustrin, industrin med en viss uppsättning alternativ där korrosionsskydd krävs. Den robusta plattformsvågen i rostfritt stål är byggd med tanke på utrymme. "Skyddslinje" - en klass av skydd som används i specialutrustning, vars indikator är IP 68. Denna vågmodell är resistent mot syror, fukt, smuts, alkalier. Vågen är ansluten till en elektronisk terminal som gör att du omedelbart kan registrera de mottagna viktvärdena. Ett annat alternativ är närvaron av ett uppladdningsbart batteri (ackumulator), vilket gör att skalorna kan fungera i autonomt läge. Medföljande dokument visar att vägningsutrustning för bearbetningsindustrin är utrustad med en hög skyddsnivå mot frätande miljöer, smuts och damm.

Ryssland

Verified by Europages badge

Plattformsvågar stötsäkra "VP" är konstruerade för statisk vägning av råvaror och färdiga produkter. Vågar av denna typ kan användas i olika industrier: metallurgi, gruvdrift, konstruktion, sekundärmetallurgi och andra industrier, både för kommersiell vägning och teknisk. Denna skala är idealisk för hantering av lyftanordningar. Fördelarna med plattformens slagskala: ✅ Stötsäkra vågar har en kortvarig chocköverbelastning från 200 (standard) till 500 (special)%. ✅ Tål både vertikala och sidoplattans stötar ✅ Ger skydd mot magnetbrickans påverkan på vågen när du arbetar med en magnetkran.

Ryssland

Verified by Europages badge

Monacs vägda system kan exakt bestämma massan av bulkmaterial med hjälp av bomvinkel, hydrauliskt tryck och lastvinkeldata med upp till 500 Hz per sekund. Monacs vågar fram och gaffeltruckar är hållbara och pålitliga vägningsutrustning. Det finns flera fördelar med att använda den: ✅ systemet kan samtidigt utföra funktionen för vägning och övervakning av fordonet; ✅ De mest exakta vägningsresultaten, inklusive i förflyttningsprocessen, uppnås genom att ansluta till vilken Wi-Fi-anslutning som helst eller 3G-modem med efterföljande dataöverföring till en dator; ✅ programvara och fri åtkomst till servern i tre månader efter registrering; i TS; ✅ underhållsövervakning utförs enligt många parametrar: bränsleförbrukning, dränering, hastighetsläge, motortimmar, effektivitet, körsträcka och mycket mer;

Ryssland

Verified by Europages badge

Bandets vägningsbatcher med kontinuerlig verkan består av en transportör inbyggd i transportören av en vägningsplattform med en frekvenselektrisk drivenhet, ett skåp med ett mät- och styrsystem baserat på en vägterminal och en mikrokontroller. Batcher kan utrustas med gummierade trummor, pansarformade trattar, vibrerande soptunnor, olika matare och aspirationsskydd. Dispensern kan installeras både på stativ och på rullstöd. De mottagande och lossande delarna av bränsledispensern kan vara utformade i en speciell form för gränssnitt med kundens utrustning. På begäran är det möjligt att tillverka förlängda vägningstransportörer som bildar trattar med olika konfigurationer. Vågbältet styr en frekvensomvandlare, som i sin tur styr en asynkron drivenhet, en transportband utrustad med ett viktavkänningssystem, ett vägningssystem och en bälteshastighetssensor.

Ryssland

Verified by Europages badge

Bilvågar utan fundament "BTA" är konstruerade för statisk vägning av lastade och tomma fordon. Det här är mobila, mobila lastbilsvågar . Denna typ av skala installeras i företag där det är nödvändigt att utföra snabb installation utan att bygga en grund, såväl som att installera dem på ett hyrt område under byggandet av motorvägar, för att snabbt överföra vågen till en annan plats etc. Standardplattformens bredd är 3 meter, vägningsplattformens bredd kan ökas vid behov. Vågen varierar i längd från 2 till 30 meter. Pålitliga och opretentiösa elektroniska vågar för bilar utan grundläggande BTA-märken finns alltid på lager. LLC "ZVO" fyller regelbundet på lagret med populära modeller av vågar, vilket gör det möjligt att göra transporter på kort tid.

Webbplats