GARANTELL AB

Sverige

Factory icon Tillverkare/ Producent

GARANTELL AB
Web icon
Kontakt

Översikt över produktkatalogen

Sverige

Garantells maskinskydd är framtagna för att skydda så gott som alla typer av maskiner och industrianläggningar. Vårt system finns numera med stolpar som är extra förstärkta och måtten underlättar i planerings- och monteringsarbetet. Det finns olika paneler att välja mellan - nät, plåt och polykarbonat samt kombinationer av dessa. På så vis får ni dörrar och sektioner som passar just era förutsättningar.

Sverige

Garantells hyllplan möjliggör en smart och säker förvaring av gods. Våra konstruktörer har tagit hänsyn till helheten – från kostnadseffektivitet till varierande förutsättningar i olika miljöer. Näthyllplanen lämpar sig lika väl för förvaring av små kartonger som av gods på pallar. De är väl anpassade för moderna lagermiljöer, då de släpper igenom damm och vatten vilket ofta krävs i hallar med sprinklersystem. De ger också god visibilitet genom hyllplanen.

Sverige

Stabila industriväggar med säker installation. Med fokus på stabilitet och kort montagetid har vi utvecklat en lagervägg som tillgodoser de flesta behov på marknaden. Styrkan ligger i kraftiga stolpar och förmonterade, stabila dörrar. Det ger ett stabilt system som tar kort tid att montera. Monteringskostnaden är ofta en relativt stor del av den totala kostnaden för ett skyddsnät. Med vår lösning kan du spara tid på plats samt minska risken för att något saknas eller monteras fel.

Sverige

Med sin unika konstruktion hindrar Garantells rasskydd att gods faller ner från pallstället och orsakar personskador. Rasskyddet fästs på konsoler som monterats på pallställets stolpar.

Garantell är ett familjeägt företag baserat i Värnamo. Vi utvecklar och tillverkar avancerade nätväggar som används i hela Europa. Produktsortimentet omfattar tåliga och kostnadseffektiva maskinskydd, lager- och industriväggar, näthyllplan och förrådsväggar. Vi erbjuder alla våra kunder personlig och snabb service – från förslag till order och leverans.

Företagsinformation

Organisation

 • År då företaget grundades
  2001
 • Företagets natur
  Säte
 • Huvudverksamhet
  Tillverkare/ Producent

Affärsinformation

Omland

 • Check Circle Outline icon Internationell

Leveransområden

Nyckelord förknippade med detta företag

 • Lagerhyllor
 • Industrivägg
 • Maskinskydd
 • Näthyllplan
 • Förrådsvägg
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.